szerencsés gének

2020.08.30. 15:42

Heather Locklear lánya lenyűgöző szépség lett

A 22 éves sztárcsemete közösségi oldalán megosztott fotóihoz rendre érkezik olyan hozzászólás, melyben 58 éves édesanyja kiköpött másának nevezik.

Ava Sambora, Heather Locklear lánya egyértelműen édesanyja génjeit örökölte. A 22 éves sztárcsemete Instagramon megosztott fotóihoz rendre érkezik olyan hozzászólás, melyben 58 éves édesanyja kiköpött másának nevezik – írja a Fox News alapján a hirado.hu.

Szó, mi szó, ezzel nem lehet vitatkozni, Ava szakasztott mása a fiatalkori sorozatsztárnak.

„Heather Locklear legnagyobb teljesítménye” – kommentálta valaki. „Te aztán tényleg lenyűgöző szépség vagy, akár a gyönyörű édesanyád” – fűzte hozzá a fotóhoz egy másik rajongó.

A főiskolán frissen diplomázott Ava egyelőre még nem futott be a szórakoztatóiparban, de két éve úgy nyilatkozott, hogy szívesen lenne színésznő, akárcsak édesanyja, akivel nagyon szoros a kapcsolata.

A 22 éves fiatal lány édesapja is híresség, Richie Sambora Bon Jovi gitárosa már 30 éve. Heatherrel 13 éven át voltak házasok egészen 2007-es válásukig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!