Nagyvilág

2015.11.19. 09:00

Levelet írt a Mikulásnak egy kislány, amelyben arra kéri, hogy gyógyítsa meg édesanyját

A gyerek ezt az egy dolgot szeretné kapni ajándékba karácsonyra. 

A gyerek ezt az egy dolgot szeretné kapni ajándékba karácsonyra. A legtöbb gyerek a világon már elkezdte írni a karácsonyi ajándéklistát a Mikulásnak,  a Southamptonból származó Bobbie-Mae Chalk viszont nem játékot kér karácsonyra. A 11 éves kislány csak egyetlen fontos ajándékot kér az ünnepre, hogy édesanyja meggyógyuljon. A gyerek anyukája, Debby Chalk ugyanis gyulladásos bélbetegségben szenved.

Debby elmondta, 2006 óta kell együtt élnie a Chron-betegséggel, amelyet gyógyszeres kezeléssel igyekeznek karban tartani. Bobbie-Mae a Télapónak szóló levelet a brit Crohn-betegek Facebook csoportjában tette közzé, amelyet meglátva édesanyja elérzékenyült.

- Kedves Mikulás! Szeretném, ha az anyukám életét jobbá tennéd, hogy többet ne legyen beteg. Csak ennyit kérek! Nagyon fáj nézni, ahogy szenved, kérlek, tedd jobbá az életét. Ha egyetlen kívánságom lenne ezen a világon, ezt az egyet kérném - írta a kislány.

A levél eziádig több mint hétezer lájkot és pozitív visszajelzést kapott, Debby pedig úgy fogalmazott, igazán büszke arra, hogy egy ilyen gyermek édesanyja lehet.

(metro.co.uk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!