Nagyvilág

2013.01.20. 14:31

Ígéret szép szó: 1 millió ember várta a nagy semmit

Talán sokunknak ismerős lehet a fenti kép, hiszen a Facebookot és a médiát is bejárta. Egy fiú kér segítséget a közösségi oldalon, hogy végre lefeküdhessen a mellette ülő lánnyal.

Talán sokunknak ismerős lehet a fenti kép, hiszen a Facebookot és a médiát is bejárta. Egy fiú kér segítséget a közösségi oldalon, hogy végre lefeküdhessen a mellette ülő lánnyal.A táblán annyi, szerepel, hogy "Cathrine azt ígért, hogy ha összegyűjtök 1 millió lájkot, akkor lefekszik velem. Kérlek oszd meg és lájkolj!". A kívánt mennyiség már 18 óra alatt összegyűlt. Mindenki kíváncsian várta, hogy akkor betartja-e a lány az ígéretet.

Honnan indult az ötlet? A képen szereplő párocska már gimi óta ismeri egymást, de kapcsolatuk sosem jutott tovább a barátságnál. Aztán egyik este beszélgettek és szóba került a kampány, ahol néhány gyermek tartott egy papírtáblát és kérték a lájkokat, mert csak akkor vesz nekik apuci kutyát. Úgy gondolták, hogy ezt tesztelni kellene. Ők nem kutyát akartak, hanem inkább felnőtteknek járó örömöt. Nosza, elő a kartont és a filcet, fotó, aztán ki a Facebookra.

A helyi média már 500,000 lájk után ráharapott a sztorira és interjút készített velük. Ekkor még ők sem akarták elhinni, hogy ez a marhaság tényleg működni fog. De leszögezték, hogy az ígéretet megtartják. Másnap reggel igencsak kikerekedett a szemük, amikor meglátták, hogy jóval túlszárnyalták a tervet.

Az internet közösségét azonban el kell keserítenünk. Egy norvég weboldal szerint a pár nem is beszélt egymással azóta, hogy az 1 millió lájkot elérték. Sőt a fotót is eltávolították a Facebook profilról. Kedves felhasználók! Kérjük, ha legközelebb ilyenbe kezdtek, akkor csináljátok végig és tartsátok be a táblán szereplő ígéretet. Ez így nem szép dolog, nagyot csalódtunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!