Nagyvilág

2012.07.25. 14:50

Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán

Valletta/Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán. A rokonaival március óta Máltán élő 18 éves magyar lány eltűnését hétfőn jelentették be a hatóságoknak. R. Ágnest vasárnap látták őt utoljára Qawra városban - jelentették helyi lapok internetes változatai.

Valletta/Budapest, 2012. július 25., szerda (MTI) - Eltűnt magyar lányt keresnek Máltán. A rokonaival március óta Máltán élő 18 éves magyar lány eltűnését hétfőn jelentették be a hatóságoknak. R. Ágnest vasárnap látták őt utoljára Qawra városban - jelentették helyi lapok internetes változatai.A hatóságok ugyanakkor rábukkantak egy fiatal nő holttestére, feltételezhetően egy hasonló korú oroszéra, akinek kilenc napja veszett nyoma.

A holttestre kedden kora este találtak rá Paceville város Villa Rosa-völgy nevű részén. A szerda reggeli boncolás első eredménye szerint a lány koponyatörést szenvedett. A rendőrség feltételezi, hogy leesett valahonnan, vagy esetleg elütötte egy autó. Kilétéről a rendőrség hivatalosan nem közölt semmit. A holttesten a DNS-vizsgálatot még nem végezték el.

A Malta Today című angol nyelvű lap beszámolója szerint az oszlásnak indult holttest állapota megfelel egy kilenc napja halott személy fizikai állagának.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!