Nagyvilág

2008.10.28. 06:24

Hudson unkaöccsének holttestét találhatták meg

<p>A chicagói rendőrség attól tart, hogy Jennifer Hudson Oscar-díjas színésznő unokaöccse az a halott fiú, akinek holttestét a város nyugati részén találták meg hétfőn.</p>

7,00 A Telegraph információi szerint a színésznő és családja azonosította a holttestet. Az áldozat Julian Hudson.

A chicagói rendőrség szerint a színésznő fivérét az ajtón keresztül lőtte le a gyilkos, aki ezután a házban folytatta a lövöldözést, megölve édesanyjukat. Azt egyelőre nem tudni, hogy a kisfiú mikor halt meg, de a hatóság szerint többször meglőtték az autóban, ahol megtalálták.


A gyerekholttestet még nem azonosították. A hétéves Julian múlthét pénteken tűnt el, miután a család lakásában meggyilkolták a fiú nagymamáját és nagybátyját.

A helyi média jelentése szerint a halott kisfiú holttestét ugyanabban a fehér autóban találták meg, amelyet a pénteki gyilkosságokkal kapcsolatban kerestek. William Taylor, a Cook-megyei orvosszakértői iroda szóvivője elmondta, hogy a város nyugati részén megtalált holttestet még nem azonosították.

A Dreamgirls című filmben játszott szerepéért Oscar-díjjal jutalmazott Jennfier Hudson a hétvégén százezer dolláros jutalmat ajánlott fel annak, aki segít épségben előkeríteni nővére elrabolt kisfiát.
· Meggyilkolták Jennifer Hudson anyját
· Fél családját elveszítette a színésznő
· Kritikus Travis Barker állapota
· Palcsó Tamás autóbalesetet szenvedett
· Heidi Klum megsérült Heidi Klum 2008.10.27. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!