Nagyvilág

2008.10.10. 13:14

Arcon lőtte magát az ex-NHL sztár

<p>Arcon lőtte magát vadászat közben Clint Malarchuk, korábbi jégkorong-kapus.</p>

A 47 éves Malarchukot jelenleg kórházban ápolják, súlyos sérülésekkel. A mostani baleset nem az első hasonló életveszélyes balesete Malarchuknak, 19 éve ugyanis egy mérkőzésen egy korcsolya elvágta a torkát és kis híján elvérzett a jégen.

A Columbus Blue Jackets jelenlegi kapusedzője még kedden indult nyulakra vadászni, amikor véletlenül arcon lőtte magát 22-es kaliberű vadászpuskájával.

Felesége elmondása szerint Malarchuk épp földre rakta és a lábai közé szorította a fegyvert, amely véletlenül elsült. A kanadai ex-hokis már túl van az életveszélyen.

Malarchuknak egyébként ez volt élete második horrorisztikus balesete. 1989-ben, amikor még a Buffalo játékosa volt egy mérkőzésen védés közben egy korcsolya véletlenül elvágta a torkát. Malarchuknak megsérült az egyik ütőere is, és kis híján elvérzett a jégen, a gyors orvosi segítségnek köszönhetően azonban sikerült megmenteni az életét. A jégen szétterülő vér látványától egyébként több szurkoló a kijárat felé kezdett rohanni, többen sokkot kaptak, kilencen elájultak, két ember pedig szívrohamot kapott.

Clint Malarchuk 11 évig védett az Észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL), megfordult a Quebec Nordiques, a Washinton Capitals és a Buffalo Sabres csapataiban is.

Nézze meg a videót is! Csak erős idegzetűeknek


· Baleset a gyorsulási versenyen 
· Sokkoló videó a sztár balesetéről

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!