Nagyvilág

2008.05.23. 16:48

Átvágta saját kislánya és inasa torkát az indiai fogász

<p>Letartóztatta a rendőrség az apját annak a kislánynak, akinek holttestére egy hete bukkantak a rendőrök az indiai fővárosban - adta hírül az AFP pénteken.</p>

A hatóságok először az inast gyanúsították a gyilkossággal.
Arusi Alvár holttestét egy hete találták meg Újdelhi előkelő negyedében, két nappal 14. születésnapja előtt. Amellett, hogy betörte a fejét, még a torkát is elvágta az akkor még ismeretlen tettes. Az ügy azóta is az elsők között szerepelt az indiai híradásokban.

Eleinte a család egyik nepáli inasára gyanakodtak a rendőrök, miután a férfinak nyoma veszett. Körözést adtak ki a fotójával, de egy nappal később az ő holtteste is előkerült: ugyancsak elvágták a torkát.

A rendőrség pénteken bejelentette, hogy letartóztatta a feltételezett gyilkost, aki nem más, mint a lány apja. "Az első számú gyanúsítottunk dr. Radzses Talvár, akit letartóztattunk" - mondta Gurdarsan Szing főfelügyelő, aki azonban más részletet nem árult el a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A rendőrség szerint a fogorvosként dolgozó férfi akkor dühödött fel, amikor a lányát és a szolgáját "félreérthetetlen helyzetben" találta a házukban. A hatóságok ugyanakkor megállapították, hogy semmilyen jel nem utal arra, hogy a fiatal lány és az inas szexuális kapcsolatot létesített volna egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!