Multimédia

2012.08.09. 08:26

Végre bárki szabadon regisztrálhat a Pinterestre

A Pinterest főleg a nők közösségi oldalaként vált ismertté. Mostantól bárki kipróbálhatja, várakozás nélkül.

A Pinterest főleg a nők közösségi oldalaként vált ismertté. Mostantól bárki kipróbálhatja, várakozás nélkül.Az induláskor a portál egy elég idegesítő meghívós rendszert vezetett be. Nem az iwiw-es félét, hogy kell egy ismerős, aki meghív, hanem egyszerűen regisztrálni kellett az e-mail címet, majd pár napon belül jelzett a rendszer, hogy beléphet. Sokan talán emiatt maradtak távol a főleg a képet megosztására és a látványra erődsítő közösségi oldaltól.

2012.08.08-tól viszont ez az akadály megszűnt, minden felhasználó azonnal regisztrálhat és beléphet. A Pinterest egyébként már az egyik legnagyobb forgalomterelő portál Amerikában, így a cégeknek is érdemes odafigyelni rá. Előnye, hogy nem csak forgalmat terel, de a konverzió is sokkal magasabb. Itthon még viszonylag kevesen használják és ahogy említettük elsősorban a nők körében arat sikereket átláthatósága és könnyű kezelhetősége miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!