Megyehárom

2019.05.16. 14:48

Nem kell ennél jobb kedvcsináló megyei bajnoki elé

Nem járnak rosszul a Szertársport-Szentpéterszeg mérkőzés nézői, ha az összecsapás színvonala is hasonló lesz.

Fotó: illusztráció, Pixabay

Fontos meccset játszanak szombaton a labdarúgó megyei harmadosztályban: a bajnokság első helyén álló Szentpéterszeg a jelenleg ezüstérmes Szertársporttal birkózik majd a gyepen, utóbbi lesz a pályaválasztó csapat. A derbihez, ahogy az 2019-ben illik, Facebook-esemény is dukál, melynek leírása első betűtől az utolsóig arany. Már a felütés is igen combos, de higgyék el, innentől csak sokkal jobb lesz.

„Érmek sorsáról döntő találkozókat rendeznek hétvégén Debrecenben. A labdarúgás gourmand-jainak leginkább a szombati összecsapás ajánlható. Azon a napon ugyanis 18 órától a megyei harmadosztály első helyén álló Szentpéterszeg a második Szertársporthoz látogat. Néhány hír a hazai csapat háza tájáról” – kezdődik a beharangozó, de az igazán pusztító bombákat a folytatásra tartogatták, ezek közül idéznénk néhányat.

  • „A szinte egész tavasszal sérüléssel bajlódó, rettegett gólvágó, Katona Zoltán külföldön tesz meg mindent a felépüléséért. A rehabilitációjáról annyit üzent: Higgyétek el, nem bírnátok! A csapattársai válasza sem késett sokáig, első az egészség, ne siesse el a visszatérést!”
  • „Még mindig nem ocsúdott fel azok közül szinte senki, aki láthatta néhány hete Nagy András pontszerzést érő bombagólját Komádiban. A méltán népszerű Bundi “nem létező íveket használva” került a kapu elé, és mintegy húsz méterről küldte a labdát röppályájára, amely mindenki meglepetésre a hálóban landolt. A meccs előtt kiválóan begyakorolt Cristiano Ronaldos gólörömre hősünknek már nem maradt sem ereje, sem energiája.”
  • „A korábbi válogatott labdarúgó, Madar Csaba is kezd az együttesbe beépülni. Debütálása alkalmából a kapuban kezdett, és kvalitását bizonyítja, hogy kapott gól nélkül zárt. Csipa a mezőnyben is lassan megszokja, hogy Sándor Tamás és Illés Béla helyett, most már Boda Palival, Toka Zsoltival és Szabó Sanyival kell a középpályán passzolgatnia. Az előrelépés megkérdőjelezhetetlen.”
  • És ez még tényleg nem minden, a teljes írás elolvasható a már említett Facebook-eseménynél. Ha ez nem hozza meg a meccsre járási kedvet, akkor semmi.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!