Magyarország

2018.07.20. 12:25

Könyv-jelző: Nyírd ki ezt a naplót

Debrecen - Biztosan írtak már naplót, amelyben a legszemélyesebb, legmélyebb gondolataikat rejtették el. De vajon sétáltatták-e a naplót pórázon? Esetleg ittak-e belőle?

Debrecen - Biztosan írtak már naplót, amelyben a legszemélyesebb, legmélyebb gondolataikat rejtették el. De vajon sétáltatták-e a naplót pórázon? Esetleg ittak-e belőle?

Volt már olyan könyvük, amelyet nemcsak összefirkálhattak, hanem kimondottan „utasította” önöket arra, hogy firkálják össze? Hallottak már olyan könyvről, amely tartalmának csak az olvasó képzelete szab határt? A legtöbb kérdésre nemmel válaszoltak? A Nyírd ki ezt a naplót című könyv egy olyan kiadvány, mely a maga nemében egyedülálló Magyarországon. Keri Smith könyve egyszerre fejleszti a kreativitást és nyújt kikapcsolódást általános iskolástól egészen felnőttkorig – nemtől függetlenül.

Rajzolhatunk bele, amit aztán kiszínezhetünk, de csakis rajtunk múlik, hogy mit hogyan valósítunk meg. Fő a kreativitás! A napló egy majdnem üres oldalon, egyetlen mondatával több alternatívát kínál. Van a könyvben például egy olyan utasítás, hogy „Ússzon ez a lap!”. Mire a végére érünk, egyedi lesz a kötetünk. Ha nem is szép vagy könyvbe illő, amit csináltunk, az sem baj. A Nyírd ki ezt a naplót erről szól: hogyan tudjuk kifejezni vele és benne önmagunkat és a kreativitásunkat.

Az pedig már csak a hab a tortán, hogy a naplót nem csak a szürke változatban áll a renitens naplóírók rendelkezésére. Van színes, csajos, pingálószettel csomagolt változata is.


[related-post post_id="3914368"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!