Magyarország

2012.10.27. 11:23

Halálos áramütés ért egy férfit Székesfehérváron

Székesfehérvár, 2012. október 27., szombat (MTI) - Halálos áramütés ért egy férfit szombat hajnalban Székesfehérváron, a fiatalember eddig ismeretlen okból felmászott egy vasúti gyalogoshíd tetejére, amelynek a közelében magasfeszültségű vezetékek vannak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.

Székesfehérvár, 2012. október 27., szombat (MTI) - Halálos áramütés ért egy férfit szombat hajnalban Székesfehérváron, a fiatalember eddig ismeretlen okból felmászott egy vasúti gyalogoshíd tetejére, amelynek a közelében magasfeszültségű vezetékek vannak - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel.R. Szabó Ágnes tájékoztatása szerint a 22 éves várpalotai férfi a Mártírok útja és a Takarodó út között található vasúti gyalogos-felüljáróhíd tetejére mászott fel. A fiatalember kimászott a híd tetején lévő védőrácson kívülre, ekkor érte őt a halálos áramütés.

Az eset körülményeit közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a székesfehérvári rendőrkapitányság bűnügyi osztálya.

MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!