Magyarország

2012.09.20. 17:46

Rendőrkézen a kecskeméti Mercedes gyárat bombával fenyegető telefonáló

Kecskemét, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) – Néhány óra alatt elfogták azt a telefonálót, aki bombával fenyegette meg a Mercedes gyárat Kecskeméten – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Kecskemét, 2012. szeptember 20., csütörtök (MTI) – Néhány óra alatt elfogták azt a telefonálót, aki bombával fenyegette meg a Mercedes gyárat Kecskeméten – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.Nyíkos Tamás tájékoztatása szerint a bejelentés hajnali 5 óra 40 perckor érkezett a Kecskeméti Rendőrkapitányság ügyeletére. A telefonáló azt mondta: bombát helyezett el valaki a Mercedes gyár területén.

A hívást követően a rendőrség azonnal megkezdte a létesítmény átvizsgálását, ezzel egy időben nyomozás indult ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés vétségének elkövetése miatt.

A gyors intézkedések eredményeként a Kecskeméti Rendőrkapitányság nyomozói délután előállítottak egy embert, aki a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható – tette hozzá a szóvivő.

Nyíkos Tamás a feltételezett tettesről és az eset kapcsán az üzemben keletkezett esetleges termelési veszteségek mértékéről nem kívánt nyilatkozni. Az ügy részleteiről későbbre ígért tájékoztatást.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!