Magyarország

2008.09.05. 14:04

Sok a hasonlóság - Barbora a brutálisan meggyilkolt lány?

<p>Új szálak felgöngyölítésén dolgozik a rendőrség a hétfőn Mosonmagyaróvár és Újudvar között holtan talált fiatal nő ügyében - írja a Kisalföld.</p>

Azóta sem sikerült azonosítani az agyonvert áldozatot. Mostanra viszont kiderült, hogy vasárnap hajnalban egy pozsonyi szórakozóhelyről eltűnt egy fiatal szlovák lány, aki feltűnően hasonlít a holtan talált nőre.

A Győr-Moson-Sopron megyei és a szlovák rendőrök most azt vizsgálják, hogy valóban a 23 éves Barbora Mrovcakova-t találták-e meg Magyarországon. Az iglói lányt családja és a rendőrség is több honlapon keresteti, de egyelőre nem bukkantak a nyomára - adja hírül a lap.

Barbora Mrovčáková 173 centi magas, karcsú testalkatú, középhosszú, hullámos, barna hajú. A képről ítélve zöldesszürke a szeme, mint az Újudvarnál talált lánynak. Feltűnően sok a hasonlóság.

A 23 éves lány a pozsonyi Vajanský rakparton lévő Cirkus Barok nevű szórakozóhelyet 4 óra 50 perckor hagyta el, és azóta nem adott életjelet magáról.

 - Független Hírügynökség / Kisalföld -
· Ismeretlen holttestet találtak
· Meztelen holttest az út mellett
· Balesetek, bűnügyek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!