Magyarország

2008.09.08. 06:45

Egy édesanya szerint lányát találták meg Újudvarnál

<p>Az édesanya 90 százalékos biztonsággal felismerni véli az újudvari áldozat képén saját eltűnt lányát.</p>

Kétségbeesve jelentkezett  egy anya, akinek a lánya két éve Németországban tűnt el. Az anyuka szerint 90 százalékban az ő lánya látható a retusált képen.

A rendőrség felvette a kapcsolatot a bejelentővel, vizsgálják az ügyet. A szlovák család által leadott dns-minta eredményéig ugyanis száz százalékos biztonsággal nem lehet kijelenteni, ki az áldozat. Károlyi Zoltán, az ügyet vizsgáló nyomozó szerint viszont egyértelműen kizárható, hogy a kisalfold.hu kommentjeiben segítséget kérő anya családtagja volna az áldozat. A testmagasság is különböző és az elvégzett fogászati beavatkozások is kizárják az azonosságot

A szlovák szál

A kisalfold.hu úgy tudja, a szlovák szórakozóhelyről vasárnap hajnalban eltűnt diáklány anyja és lánytestvére a pozsonyi rendőrségen jártak, ahol DNS-mintát vettek tőlük. A cas.sk hírportál szerint Barbora szülei nem hiszik el, hogy lányuk az áldozat. Magyar részről kiderült, vannak azonossági pontok, ám továbbra is ismeretlen áldozat ügyében, ismeretlen elkövető után nyomoznak.

- Kisalföld -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!