Magyarország

2008.05.01. 13:26

Patjás daloljunk szép magyar hazánkról...

<p>Nyíregyháza - Nem, nem öreg akinek ezek a sorok még mondanak valamit! Sőt! Összeállításunkban a régi majálisokat igyekszünk Önök elé tárni, felidézni! Nosztalgiázzunk együtt!&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/reto-majalis.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A>&#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/Ungvari_majus_1_1974.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A><br /> &#160;<A href="http://www.videonezo.hu/members.darios/Ungvari_majus_1_2-resz-1974.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

Ön hogyan emlékszik vissza a régi idők majálisaira? Ossza meg olvasóinkkal a fórumon!

Nosztalgiázzon: kattintson a képre és nézze meg a videót!


Majális Ungváron 1974-ben: kattintson a képre és nézze meg a videót!







 



Kapcsolódó cikkek:

  • Átmeneti lehűléssel számolhatunk majális napján
    Hétfőn és kedden némi lehűlés várható, ám didergésre nem lesz oka a majálisozóknak, hiszen 20 fok közelében marad a hőmérséklet.

  • Májusi éjszaka
    Majális, májusfa a természet újjászületésének szimbóluma, mely nem véletlenül kapcsolódik a fiatalsághoz. Az igazi tavaszköszöntő több évszázados hagyományait az idő csak megfakította, de nem mosta el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!