Magyarország

2008.04.17. 09:38

Szemben az autópálya forgalmával Nyíregyházánál

<p>Nyíregyháza - Szerdán este 8 óra előtt telefonos bejelentés érkezett a rendőrség ügyeletére, hogy az M3-as autópálya Nyíregyházára bevezető szakaszán egy személygépkocsi a menetiránnyal szemben haladt, majd ugyanezen oldalon megfordult és bizonytalan mozgással előzte a többi járművet.</p>

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya-rendőrségének Nyíregyházáról érkező munkatársai a 225-ös kilométer-szelvényél látták meg a jelzett járművet, amely a túloldalon, már a megfelelő irány leállósávján araszolt. Az egyenruhások kiszálltak a járőrkocsiból, és az elválasztó kerítésen keresztül, gyalogosan közelítették meg az autót. Az megpróbált elhajtani, de a rendőrök időben kiemelték vezetőjét az ülésről.

Az erősen ittasnak tűnő, megállni is képtelen férfit vérvételre állították elő. Mivel közben úgy nyilatkozott, hogy öngyilkossági szándékkal hajtott az autópálya forgalmával szemben, ezután a kórház ügyeletére vitték, ott azonban nem tartották szükségesnek kezelését. A 45 éves Szolnok megyei lakos ellen eljárás indult, jogosítványát elvették, gépkocsiját elszállíttatták - tudtuk meg Fülöp Gergely sajtóreferenstől.

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!