Magyarország

2008.03.26. 07:08

Véget ért az MSZP-s pártszavazás

<p>Lezárult a pártszavazás az MSZP-ben. Az első értékelések szerint a párt tagjai támogatják Gyurcsány Ferenc miniszterelnök-pártelnök baloldali polgárosodási programját.</p>

A Magyar Nemzet úgy tudja, hogy a több mint 30 ezer párttag többsége elküldte voksát a pártközpontba. Az eredményeket a hétvégi országos pártértekezleten értékelik.

A programról levélben, interneten illetve a párt rendezvényein mondhattak véleményt az erre jogosultak. A munkahelyteremtéssel, az iskolák támogatásának növelésével, az emberek nemzeti vagyonhoz juttatásával kapcsolatban kellett összesen 4 kérdésre válaszolniuk. A szocialisták választmánya bő egy hónapja rendelte el a véleménynyilvánító pártszavazást.

A beérkezett kérdéseket, véleményeket csütörtökön ismerteti a párt, a tapasztalatokat pénteken összegzi az elnökség, a tanulságokat pedig március 29-i országos pártértekezleten vonják le.

Közben kiderült, hogy Kiskunhalason olyanok is kaptak szavazócédulát, akik nem párttagok. A helyi vezetők szerint adminisztrációs hiba történt.

Forrás: Független Hírügynökség/ MR1.hu

További cikkek:


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!