Magyarország

2008.02.23. 16:30

UFÓK ?– Különös fényjelenségek a horizonton

<p>Nyíregyháza - Február 21-én 16 óra 45 és 17 óra 10 perc közötti időpontban nyíregyházi, második emeleti lakásunk nyugati oldalán levő erkélyről különös fényjelenségekre lettünk figyelmesek...</p>

A dél-nyugati horizonton, a fák koronájának magasságában, attól valamivel feljebb, téglalap alakú, vöröses fény jelent meg, mely kis idő múlva ovális alakúra változott, rajta különös foltok jelentek és lassan eltűnt a távolban, de ekkor is látható volt egy halvány, hosszan elnyújtott kifliszerű fénysáv.

Ezt követően kb. 5 perc múlva a fénycsóva visszatért és hatalmas kerek fény jelent meg ,mely a fák koronája mögött kb. 10 percig volt látható. Ennek a különös esetnek a második részét lefotóztam, mellyel rendelkezem.

Megjegyzem, hogy nem a naplementét láttuk, mivel a NAP egésznap felhőben volt, és az eső is csepergett, különben is ettől ponttól észak- nyugatabbra szokott naplemente lenni.

Mindenesetre kíváncsivá tett a fent említett jelenség, s ha valaki tudna erről valami bővebbet, azt szívesen venném.

UFO baleset Nagyhalászban?
Nagyhalász belterületén egy Opel péntekre virradó éjszaka lesodródott az útról, majd bokrot irtott, oszlopot döntött, kaput rombolt, és lelépett az autós.

UFO-t láttak Texasban
Több tucatnyi szemtanú is azt állítja, hogy repülő csészealjat látott, amit vadászgépek üldöztek az Egyesült Államokbeli Texasban a múlt héten. Az amerikai légierő cáfolja ezt, és közölte: nem vizsgálja az ügyet.

UFO-t látott egy kazahsztáni rendőr
Egy azonosítatlan repülő tárgy zuhant a Belaja folyóba a múlt szombaton a kazah Katasztrófavédelmi Minisztérium hivatalos közleménye szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!