Komádi hírei

2017.12.13. 17:19

Szénmonoxid-mérgezés Komádiban: lecserélik az iskola gázkazánjait

Komádi - Valamennyi gyermek és felnőtt egészséges, akik hétfőn a város egyik iskolaépületben szénmonoxid-mérgezést szenvedtek.

Komádi - Valamennyi gyermek és felnőtt egészséges, akik hétfőn a város egyik iskolaépületben szénmonoxid-mérgezést szenvedtek.

Az aznap délután kórházba szállított személyeket öt gyermek kivételével már hétfőn este hazaengedték, akiket pedig megfigyelés miatt tartottak bent az orvosok, kedden reggel bocsátották otthonaikba. Jelenleg folyamatban van a vizsgálat a mérgezés okának kiderítése ügyében – válaszolta a Napló kérdésére Tóth Ferenc, Komádi polgármestere.

Elmondta azt is, hogy abban az iskolaépületben jelenleg nincs tanítás, a diákok a művelődési központ termeiben tanulnak. A feltehetően a problémát okozó gázkazánokat egyetlenegy, a korunk színvonalán álló kazánra cseréli saját költségén a város önkormányzata. A munkálatok és a fűtőmű működésének hatósági engedélyeztetése után, várhatóan január elején indulhat meg a tanítás az iskolaépületben – tudtuk meg a városvezetőtől.

HBN


[related-post post_id="3707200"]

[related-post post_id="3708721"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!