Ingatlanajánló

2022.09.17. 09:00

Élet 740 négyzetméteren? Nyulason áll a megye legdrágább, eladó háza!

Hatalmas alapterület, több, különálló épület és persze számos extra is részét képezi a legdrágább megyei ajánlatnak. A Nyulason kínált exkluzív otthon fotóinak jelentős része egyébként a fürdőt mutatja be, nem is csoda, akkora a helyiség, mint sokunk lakása. Egy biztos, mi szívesen beköltöznénk a luxus ingatlanba. És ön?

Eladó Debrecen egyik legkedveltebb környékén, Nyulason egy több generációs családi ház, ami 9 szobás, 5 fürdőszobás, 2 szintes, ráadásul tartozik hozzá egy 180 m2-es szuterén. A környék csendes, jól megközelíthető és rendkívül jó elhelyezkedésű. A telek egy 1440 m2-es alapterületű sarok telek.

 

A telken két különálló ingatlan van, illetve egy hozzá tartozó fedett 60 m2-es garázs és ehhez tartozó 60 m2-es előtető. Az udvaron a hatalmas kert és egy 70 m2-es feszített víztükrű medence is található. A főépület 540 m2 alapterületű. A melléképület 190 m2 alapterületű, 2 szintes. 

 

A 60 cm-es falaknak köszönhetően rendkívül kedvezőek a rezsiköltségek. Befektetőknek, vállalkozásoknak, illetve nagycsaládosoknak jó megoldás lehet. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!