Horoszkóp rovat

2018.06.25. 07:15

Napi horoszkóp – 2018. június 25.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az ön kilencedik sorsterületén tartózkodik, ma vágyat érez arra, hogy utazzon, külföldiekkel ismerkedjen meg, beiratkozzon egy nyelvtanfolyamra. Különösen keresi ma a filozofikus emberek társaságát és fogékony az élet misztériumai iránt.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A szokásosnál fontosabb ma a pénz, és azon gondolkodik, hogyan tudna családi vállalkozást kezdeni. Ehhez be kell vonni a család többi tagját is, de ön ma meg tudja őket győzni az ügy előnyeiről. Értékeire vigyázzon, ne adjon kölcsön senkinek!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Partnerének lehet kisebb egészségügyi problémája, amiben ön most készséggel segít. Szeretne valamilyen társulást a munkája területén, növelni szeretné bevételét, ebben most segítségére lesz a Hold és a Mars támogató fényszöge.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold az ön uralkodója, ma a hatodik sorsterületén halad át, ettől lehet diszkomfort-érzése gyomortájékon. Rengeteget dolgozik a mai nap folyamán, és elfoglaltsága miatt meg is feledkezik a rossz közérzetéről. Elismerést kap a feletteseitől, mert lelkiismeretesen végzi feladatait.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön készen áll a szerelemre, ami nem is kerüli el ma önt. Vágyik a nagyvilági életre, a játékra, a könnyű feladatokra. Sok időt tölthet ma gyermekei vagy mások gyermekei körében, ami önt feldobja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma nagy haladást ér a betervezett takarításban, régi vágya, hogy mindent kipakoljon, átrendezzen otthonában és egyúttal rendet is tegyen. Most rengeteg energiát biztosít erre a Hold az ön negyedik sorsterületén, ami egy Mars támogató fényszöget kap.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma a testvéreivel, közvetlen környezetével igen változékony a kapcsolata, mert túl nagy elvárásokat támasztott velük szemben. Vegye figyelembe mások érdekeit is és tegyen erőfeszítést arra, hogy az ellentmondásokat harmonizálja.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Anyagi helyzetét ma változékony hatások érik. Ön nagyon szereti a pénzt, ha egyszer már birtokolt valamit, annak elvesztése igen nagy fájdalmat okoz önnek és addig nincs nyugta, amíg azt vissza nem szerezte. Így lesz ez ma is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold ma az ön jegyén halad keresztül, emiatt kicsit változékonyabb a hangulata és van most önben valami kis bizonytalanság még a saját vágyait illetően is. Ön a tolerancia nagy mestere, de úgy tűnik, az a természetesebb, ha ezt önnel szemben alkalmazzák, noha sokszor hangoztatja megértő magatartását.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma ön nem szeretne társaságban lenni, vágyik arra, hogy egyedül lehessen. Ha lehet, dolgozzon otthonról, vagy vegyen ki egy szabadnapot. Most sikeresebb lehet az a fajta munkavégzés, ami nem a nyilvánosságra tartozik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Minden vágya az, hogy elrendezze életét, beleértve hivatását és privát életét. Késztetést érez a munkahely-változtatásra, de akár a magánéletében is csapot-papot ott hagyva sarkon fordulhat. Ösztönösen törekszik társadalmi helyzete jobbítására.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma egyedül is képes dolgozni, másokkal közösen is, de azért mindenképpen szüksége lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztossága láttán a többiek szívesen együttműködnének önnel. Ha kell, meg tudja védeni álláspontját és bátran magához ragadja a kezdeményezést.


[related-post post_id="3901670"]

[related-post post_id="3896463"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!