Horoszkóp rovat

2018.03.31. 08:20

Napi horoszkóp – 2018. március 31.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Telihold a Mérleg jegyében csodálatossá teszi a mai napot. Érdekes élményekben, beszélgetésekben lehet része. A párkapcsolatában viszont feszültséget okozhat ez a bolygóállás. Vigyázzon, ne vegyen minden megjegyzést a lelkére!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bár adódhat néhány vita a párjával, családtagjaival, a viharfelhők gyorsan elvonulnak. Kedvese olyan, mintha kicserélték volna. Nem árt, ha utánajár a hangulatváltozás okának...

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Feszült hangulatban ébred, de lelki békéjét helyreállíthatja egy-két óra sporttal. Lelki életében változások következnek be, köszönhetően a Mérleg-teliholdnak, de tudnia kell, hogy minden egyedül önön múlik. Jól döntsön, ne kelljen később megbánnia a választását!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akkor nagyszerű napja lehet. A családjával együtt töltött idő békét hoz a szívébe.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A telihold önre is hat! Itt az ideje annak, hogy ha a napokban összeveszett valakivel, akkor végre kibéküljenek. Legyen bátor! Tegye meg az első lépést. Ma mindent szebb megvilágításban lát, tisztán és pozitívan.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Jó napra ébred, sőt, nagyon jóra. Találkozik valakivel, aki remek hatással van önre. Olyannyira, hogy a közös ebédet közös vacsora is kíséri… Este barátai társaságba hívják, ahol ismételten sikereket arat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A telihold az ön jegyében áll. Jó érzéssel tölti el, hogy minden megy a maga rendje-módja szerint, anélkül, hogy különösebb erőfeszítéseket kellene tenni. A bolygók kedveznek önnek, remekül alakul a mai napja!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mindig elhatározza, hogy tovább alszik hétvégén, aztán mégis a szokott időpontban ébred. Ma jól használja ki az idejét, már reggel elvégzi a feladatai nagy részét. A délután már igazán szórakoztatóan és pihentetően telik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Telihold van a Mérleg jegyében, ez nagyon kedvez önnek. Bár az elmúlt napok kissé megviselték, most újra ragyogó a hangulata. Arra viszont vigyázzon, hogy még véletlenül se tűnjön kötekedőnek, mert egy rokona alaposan megorrolhat önre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Vigyázzon az egészségére! A bolygóállások azt jelzik, hogy ön most fogékony a fertőzésekre és a gyomorpanaszokra. Túlságosan nyitott lehet másokkal szemben, és ezt ki is használják a környezetében élők. Fogadja el, hogy nem tud mindenkinek segíteni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Vigyázzon, egy újdonsült ismerőséről kiderülhet, hogy valótlanságokat állít magáról. Jobban meg kellene néznie, hogy kiben bízhat meg… Szerencsére most megérzi a veszélyt, és ennek megfelelően cselekszik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma nagyon sok pozitív hatás éri, amitől igazán kivirul, napsütésessé válik a kedve. Valaki nagyon csapja önnek a szelet, és talán ön sem közömbös az illetővel szemben.


[related-post post_id="3810981"]

[related-post post_id="3810449"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!