Horoszkóp rovat

2018.02.24. 08:36

Napi horoszkóp – 2018. február 24.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Nagyon sértődékeny lehet a mai napon. Lássa be, hogy nem kell mindent annyira a lelkére venni. Egy külföldi utazás, vagy nagyobb kiruccanás nagyon kellemes és szellemileg ösztönző élményeket tartogat az ön számára.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz a Halak jegyében romantikus érzelmeket ébreszt önben. Előtérbe kerül a szerelem! Ön nagyon szorgalmas, gyorsan halad a háztartási munkákkal. Még a hobbijára is marad ideje. Este boldog lesz, és kedvesével élvezheti a meghitt órákat.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Mars és a Neptunusz kellemetlen fényszögben vannak egymással, emiatt gyengülhet az ön immunrendszere. Sok vitaminra, és még több friss levegőre lesz szüksége. Hallgasson a sejtéseire.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Rengeteg mindent el tud ma végezni, főleg, ami az otthonát érinti. Élvezheti a hétvégét, és azt teheti, amihez csak kedve van. Az önérzetében ne sértsen meg senkit, különösen partnerét ne.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kezdje minél kényelmesebben a napot, ne hagyja magát hajszolni. Csak azzal foglalkozzon, amivel muszáj. Délután menjen uszodába, ettől edzettebbé válik, és ellenállóbb lesz a fertőzésekkel szemben is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kissé nehézkes napra számíthat. Hírt kap egy családtagjáról, akiről régen hallott. Az információ kissé kellemetlenül érinti. Vendég is érkezik, aki sok idejét elveszi.


[poll id="4"]


Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Próbáljon kiegyensúlyozottabb lenni. Ne mondjon se igent, se nemet a váratlanul érkező ajánlatokra, hanem gondolkodjon, és csak utána válaszoljon. Ne hagyja magát belesodorni olyasmibe, amihez semmi kedve.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a Halak jegyében jár, szerencsés napja lesz! Azok a lehetőségek, amelyek most kínálkoznak, pozitív változást hoznak anyagi helyzetében is. Önt sokan irigylik, és ezúttal nem is alaptalanul... A párja méltányolja az igyekezetét és segítőkészségét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Beszélgetései mélyebbek és bensőségesebbek lesznek, és a végére sok dolgot megtud valakiről, akire már régóta kíváncsi. Ha kapcsolatban él, akkor szép meglepetésben lehet része. Kényeztesse magát, menjen szaunázni, vagy uszodába.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az Ikrek jegyében jár, ez önt feszültté teszi. Ma sajnos bármi ki tudja hozni a sodrából, és több, könnyelműségből eredő hibát is elkövethet. A legjobb az lenne, ha ma csak pihenne, feltöltődne egy kicsit. Az este örömtelinek ígérkezik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Érzékeny lelkiállapotban ébred, egész délelőtt a múltbeli dolgokon töpreng. Minden sérelme eszébe jut... Legjobb volna, ha délutánra valami igazán örömteli programot szervezne!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kellemetlen helyzetbe kerülhet: olyan ismerőssel találkozhat, akit inkább kerülne. A találkozás mégis javára válhat, mert meglepő dolgok derülhetnek ki az illetőről. A végén még örülni fog a sorsnak, hogy ilyen helyzetbe hozta.


[related-post post_id="3773501"]

[related-post post_id="3775868"]

[related-post post_id="3770877"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!