DVSC

2024.06.21. 07:06

Thor reméli, hisznek benne a szurkolók

Nem tudja, mikor térhet vissza. A DVSC csatára a pályán hálálná meg a szurkolók bizalmát.

Molnár Szilárd

Thor Úlfarsson, a DVSC támadója

Forrás: Czinege Melinda

Thor Úlfarsson, a DVSC télen igazolt, és gyorsan megsérült csatára adott rövid interjút a Loki hivatalos oldalának. Az izlandi futballista abban bízik, rövid időn belülismét pályán lehet. – Nem vagyok benne teljesen biztos, mikor térhetek vissza, de úgy érzem, közel van, hogy ismét a pályán legyek – bizakodott. – A rehabilitáció nem volt egy könnyű folyamat, nyilván szeretnék már a pályán lenni, és játszani a szurkolóknak. Csak néhány meccset tudtam játszani a sérülésem előtt, szóval tényleg nehéz volt mentálisan is, de bízom benne, hogy hamarosan ismét a szurkolókkal ünnepelhetek a gyepen.

Elsődleges célom a szezonra, hogy egészséges legyek, utána remélhetőleg minden meccsen játszhatok, és hozzájárulhatok a gárda sikerességéhez.

Én voltam a legcsalódottabb ember, hogy nem lehettem ott a csapatban az elmúlt időszakban, Tudom, hogy sokan szeretnének látni a pályán, amit nem tudtam sajnos megtenni. Remélem, hogy a szurkolók továbbra is hisznek bennem, én pedig mindenképp szeretném meghálálni nekik ezt a bizalmat – fogadkozott a csatár.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában