Röplabda

2024.04.07. 09:01

Megverte a DEAC az Eötvös DSE-t

Haon.hu

A DEAC volt a jobb a szombati meccsen

Forrás: deac.hu

A felnőtt női röplabda NB II. rájátszásában a DEAC a DESOK Csarnokban fogadta a DSZC-Eötvös DSE csapatát szombaton délután.

A találkozót a vendégek kezdték jobban, erős nyitásaiknak és eredményes támadójátékuknak köszönhetően megnyerték az első szettet. A második játékrészben is a végjátékig a DSZC-Eötvös DSE vezetett, de aztán 23:23 és 24:24 után a házigazdák szerezték meg az egyenlítéshez szükséges két pontot. A harmadik és a negyedik szettben a házigazdák átvették az irányítást, magasabban és eredményesebben támadtak, és megnyerték a mérkőzést.

Ezzel az idei négy közös találkozón kettőn a DSZC-Eötvös DSE, kettőn pedig a DEAC győzött.

A tények

DEAC - DSZC-Eötvös DSE 3:1 (-21, 24, 21, 14)

Debrecen, DESOK. Vezette: Villás Tibor Richard.

DEAC: Szabó Csenge, Tóth Vanessza, Borók Orsolya, Gégény Flóra Enikő, Péteri Vanda Flóra, Mayer Flóra. Csere: Molnár Panna (liberó), Simon Nelli (liberó), Som Réka, Árvai Vanessza. Edző: Kuszkó Zsolt.

DSZC-Eötvös DSE: Berza Fanni, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett, Juhász Flóra Anna, Lengyel Panna. Csere: Végh Kitti Nikolett (liberó), Kiss Lorina Petra (liberó), Dóka Vivien, Papp Csenge Dóra, Gyöngyösi Réka. Edző: Szombathy András.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában