Röplabda

2024.04.13. 21:58

Fordított az Eger, hazai pályán kapott ki a DSZC-Eötvös DSE

A felnőtt női röplabda NB II. rájátszásában szombaton este a DSZC-Eötvös DSE az Egri Városi Sportiskola csapatát fogadta.

Haon.hu

Bár az alapszakaszban kétszer is a debreceniek nyertek 3:1 arányban, február végén Egerben 3:2-es hazai győzelem született, olvasható a hajdúsági klub közleményében.

A találkozó elején most is a hevesiek voltak hatékonyabbak, az első ponttól kezdve vezettek, a szett derekára már 7 pontos is volt a javukra a különbség. A DSZC-Eötvös DSE játékosai azonban hittek a fordítás lehetőségében, folyamatosan csökkentették a hátrányt, és végül 25:23-ra megnyerték a játékrészt.

A második játszmában végig a DSZC-Eötvös DSE vezetett, többször szemre is tetszetős megmozdulásokat produkáltak a játékosok, és megduplázták előnyüket.

A kétszettes előny tudatában tudat alatt visszavettek a debreceniek, a vendégek folyamatosan átvették a játék irányítását, és sorozatban három etapot nyerve győztesen térhettek haza.

A tények

DSZC-Eötvös DSE - Egri Városi Sportiskola 2:3 (23, 20, -12, -17, -9)

Debrecen, Beregszászi Technikum. Vezette: Suba István, Jámbor Tamás Zoltán.

DSZC-Eötvös DSE: Berza Fanni, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett, Dóka Vivien, Lengyel Panna. Csere: Végh Kitti Nikolett (liberó), Kiss Lorina Petra (liberó), Juhász Flóra Anna, Gyöngyösi Réka. Edző: Szombathy András

Egri Városi Sportiskola: Schachinger Rita, Hernádi Anna, Juhász Dóra Petra, Pelyhe-Nemes Rózsa Napsugár, Hauer-Balázs Viktória, Molnár Gyöngyvirág. Csere: Báder Eszter (liberó), Zeller Petra Anna, Nagy Zsófi Jázmin, Majoros Petra. Edző: Juhászné Tóth Mária.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában