Súlyemelés

2024.04.16. 06:47

Aranyeső hullott a Fiszej SE súlyemelőire

A debreceni klub fiataljai az iskolás ob-n remekeltek.

Haon.hu

Az iskolai ob-s csapat: balról Ráduly Dorka, Azemi Kevin, Rives Linda és Gercsák Enikő

Forrás: FISZEJ SE

Múlt vasárnap rendezték a 2024-es évi Iskolás országos bajnokságot Budapesten, a Soroksári sportcsarnokban. A megmérettetésre összesen 112-en neveztek, köztük a debreceni Fiszej SE 4 versenyzője.
Rives Linda, a Debreceni Fazekas Mihály Gimnázium 8-ik osztályos tanulója a serdülő korosztály 59 kg-os súlycsoportban végzett az első helyen. Szakításban 45 kg, lökésben 58 kg, összetett 103 kg-os új egyéni csúcs volt az eredménye. Szintúgy aranyérmet szerzett Azemi Kevin, a Csapókerti Általános Iskola nyolcadikosa a serdülők 89 kg-os súlycsoportjában (szakítás: 68 kg, lökés 91 kg , összetett 159 kg, új egyéni csúcs). Gercsák Enikő a DSZC Bethlen Gábor Közgazdasági Technikum tizedikes tanulója az ifjúsági korosztály 45 kg-os súlycsoportjában lett a legjobb (szakítás: 40 kg, lökés 50 kg , összetett 90 kg). Ráduly Dorka a Szent József Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium és Kollégium tizedikese az ifjúságiak 55 kg-os súlycsoportjában ugyancsak nem talált legyőzőre (szakítás: 30 kg, lökés 35 kg, összetett 65 kg).
A versenyzőket edzőjük, Kecskés Zoltán készítette fel – tudósította a Haont Kecskés Melinda klubelnök.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában