Kézilabda

2024.04.13. 13:18

A válogatott játékosok nélkül is remekelt a DVSC Schaeffler

A Loki a Békéscsabával idegenben játszott felkészülési mérkőzést.

Tóth Huba Elemér

Töpfner Alexandráék a tesztmeccsen is jól játszottak

Forrás: Békés Megyei Hírlap-archív

A DVSC Schaeffler kézilabdacsapata pénteken edzőmeccset játszott Békéscsabán – olvashatjuk a debreceni klub Facebook-oldalán. A felek októberi derbije 36–24-es hajdúsági győzelemmel zárult, de márciusban is Szilágyi Zoltán együttese bizonyult jobbnak (32–25). Noha az olimpia selejtező-mérkőzések miatt öten – Vámos Petra, Füzi-Tóvizi Petra, Kácsor Gréta, Jovovics Jovana, valamint Tamara Haggerty – nem álltak az együttes rendelkezésére, a Loki így is magabiztosan teljesített.

A félidőben a debreceniek kilenc góllal vezettek, majd a fordulás után tovább nyílt az olló. A piros-fehérek legeredményesebb játékosa a hat találatig jutó Csernyánszki Liliána volt, de Töpfner Alexandra és Nagy Nóra ötször-ötször volt eredményes, a Vasutas végül 35–22-re nyert.

Mint az a DVSC Fanatics Facebook-oldalán is látható, a lányok a nap végén visszatértek Debrecenbe, és többen is a Főnix Arénában szorítottak a magyar válogatottért – Petrus Mirtill és Töpfner Alexandra pedig egy szelfizett is Kácsor Grétával, valamint Bordás Rékával.

Felkészülési mérkőzés

Békéscsaba–DVSC Schaeffler 22–35 (8–17)

DVSC: Bartulovic – Töpfner 5 (1), Johansson 3, Planéta 1, Hornyák D., Szabó N. 5 (1), Petrus 4. Csere: Gabriel (kapus), Csernyánszki 6, Kelemen D. 1, Nagy N, 5 (3), Vámos M. 3, Grosch 2

Kiállítások: 2 perc, illetve 0 perc

Hétméteresek: 5/3, illetve 7/5

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában