Röplabda

2024.03.05. 08:10

Visszatért a győztes útra a DSZC-Eötvös DSE

A taktikusan és jól játszó Eötvös mindhárom szettben nagyarányú győzelmet aratott.

Haon.hu

A DSZC-Eötvös DSE győztes csapata

Forrás: DSZC-Eötvös DSE

A DSZC-Eötvös DSE két vereséggel kezdte a női röplabda NB II. rájátszását, így múlt vasárnap azzal a szándékkal léptek pályára a debreceniek a Jászsági Röplabda Klub ellen, hogy megszerzik az első győzelmüket. Ezúttal higgadtan, taktikusan és jól játszott az Eötvös, mindhárom szettben nagyarányú győzelmet aratott. Minden játékosnak akadtak szép megmozdulásai, élményszámba mentek az erős ütések, a taktikus pörgetések és ejtések, a jó sáncok, a foghatatlan nyitások.

Külön öröm volt a hazaiaknál, hogy most először lépett pályára a felnőttek között, és hibátlan teljesítményt nyújtott a mindössze 17 éves Gyöngyösi Réka.

Szombathy András vezetőedző a mérkőzés után elégedetten értékelt a szövetség honlapjának: – Gratulálok a csapatomnak, kevés hibával, szép játékkal sikerült nyerni.

Ezzel a győzelemmel a DSZC-Eötvös DSE az NB II. Alsóház Kelet rájátszásában a harmadik helyen áll. A cívisvárosiak legközelebb március 17-én Salgótarjánban játszanak majd – áll a klub hírlevelében.

roplabda-dszc-eotvos-dse-debrecen-hajdu-bihar-szombathy-andras.nb2-bajnoksag-rajatszas-jaszsagi
A DSZC-Eötvös DSE győztes csapata
Forrás: DSZC-Eötvös DSE
A tények
Röplabdba női NB II. Alsóház Kelet, 3. foduló
DSZC-Eötvös DSE–Jászsági Röplabda Klub 3:0 (11, 8, 12)
Debrecen, DSZC Beregszászi Pál Szakközépiskola. Vezették: Magyar-Kalotay, Szivós.
DSZC-Eötvös DSE: Berza Fanni, Kozma Kitti, Pálfi Kitti, Kovács Anett, Juhász Flóra, Lengyel Panna. Csere: Végh Kitti (liberó), Papp Csenge, Gyöngyösi Réka. Edző: Szombathy András
Jászsági Röplabda Klub: Horti Hanga, Hájos Korall Nikolett, Gardovic Ivana, Kun Boglárka Abigél, Faragó Fanni, Csikász Emma. Csere: Komóczi Mira Kata (liberó), Lakatos Maja Bíborka. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában