Röplabda

2024.03.18. 13:30

Sima DEAC-siker a röpiseknél

A debreceniek fontos meccset nyertek.

Haon.hu

A debreceniek kulcsfontosságú győzelmet szereztek

Forrás: DEAC-archív/Derencsényi István

A DEAC férfi röplabdacsapata szombat este megkezdte a Pénzügyőr elleni negyeddöntőt az Extraligábanírta a klub honlapja. 

Bagics Balázs jó szerváira építve remekül kezdte a meccset, 4:0-nál a fővárosi gárda mestere, Jókay Zoltán időkéréssel próbálta megtörni a lendületet. A másik periódus elején Willian szórta a kiváló nyitásokat, 7:3 szerepelt a kijelzőn, amikor a fővárosiak mestere ismét megosztotta a meglátásait a tanítványaival. A brazil pontgyáros előbb finom ejtéssel lepte meg a Pénzügyőr tagjait, majd a hálónál volt szemfüles, végül egy ásszal koronázta meg ezt az időszakot (25:19).  

A harmadik játszma derekáig egyik alakulat sem tudott meglépni, aztán a budapestiek tekintélyesnek mondható fórra tettek szert (15:20). A hátralévő időben ugyan több alkalommal döntetlenre álltak a felek, ám az első meccslabdát Marlon beütötte, ezzel pedig megtették az első lépést az elődöntő felé a debreceniek. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc kedd este a PSE csarnokában folytatódik.

 

A tények: 

Extraliga-negyeddöntő 1. mérkőzés 

DEAC-PSE 3:0 (27:25, 25:19, 26:24)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában