DVSC

2024.02.14. 20:42

Korábbi brazil U20-as válogatottal szemez a DVSC? - videóval

A játékos a Libertadores Kupában is pályára lépett.

Molnár Szilárd

Gustavo Cascardo

Forrás: sportal.bg-archív

Elképzelhető, hogy a DVSC látókörébe kerülhetett a brazil-olasz Gustavo Cascardo. A 26 éves játékos a brazil Portuguesa gárdájában nevelkedett, de fiatalon eligazolt a Athletico Paranaense csapatához, ahonnan kölcsönbe a portugál Vitória Setúbalhoz, majd a szlovák FK Senicahoz vezetett az útja. Kalandos karrierje során később megfordult a Botafogo, a Confianca, a Campiense-PB, majd legutóbb a bolgár első osztályú Beroe alakulatában. A 174 cm magasságú, elsősorban jobbhátvédként, de szélsőként is bevethető futballista annak idején magára húzhatta a brazil U20-as válogatott mezét.

Eddigi pályafutása alatt 29 bolgár, 16 szlovák, 11 brazil és 7 portugál élvonalbeli alapszakaszbeli bajnokin kapott szerepet, érdekesség, hogy az Athletico Paranaense tagjaként a Libertadores Kupában is pályára lépett.

A transfermarkt.de által jelenleg 250 ezer euróra taksált labdarúgó alapembere volt legutóbbi klubjának: 18 bolgár bajnokin kezdett, melyeket kettő kivételével végig is játszott, ezeken két gólpasszt jegyzett.
Mivel focista és a Beroe szerződést bontott, így jelenleg szabadon igazolható, és épp azon a poszton játszik, ahol Kusnyír Erik sérülése miatt jelenleg csak Baranyai Nimród bevethető nyugodt szívvel a piros-fehéreknél. 

Arról korábban írtunk, hogy vélhetően egy szerb hátvéd igazolásától az utolsó pillanatban viszaalépett a Loki, amely szerdán közös megegyezéssel szerződést bontott Varga Józseffel.

Íme egy friss videó Gustavo Cascardo legjobb momentumairól:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában