Jégkorong

2024.02.29. 16:52

Remek meccset játszott a DEAC a ferencvárosiakkal

Vojtech Kloz, a debreceni hokis jó folytatásban bízik a Dunaújváros ellen.

Haon.hu

Vojtech Kloz

Forrás: Czinege Melinda

Szoros összecsapást vívott szerda este a DEAC és a Ferencváros a Tüskecsarnokban, az Erste Liga alapszakaszában lejátszott mérkőzést 4–3-ra a fővárosiak nyerték meg. Az első játékrészben kétgólos vezetést szerzett az FTC, a második húsz perc döntetlent hozott, míg a harmadikat a hajdúságiak 1–0-ra megnyerték, írja az egyetemisták honlapja.
– Remek meccset játszottunk szerdán, noha az első harmadban gyengébben teljesítettünk, hiszen három gólt is kaptunk. A folytatásban már jól hokizott az egész csapat, keményen dolgoztunk és minden korongért megküzdöttünk.

Olyan volt a meccs hangulata, tempója, mintha már a rájátszásban zajlott volna.

Tudjuk, hogy a playoffban is a zöldekkel kell megharcolnunk, ennek is volt köszönhető, hogy eléggé paprikás mérkőzést játszottunk. Meg akartuk mutatni, hogy mindenre készen állunk – értékelte a találkozót a DEAC hátvédje, Vojtech Kloz.

Dominálni akarnak

A cseh játékos azt is elmondta, természetesen fáradtak voltak a meccset követően, de ez ilyenkor természetes, mert keményen edzettek a rájátszásra, hogy ott a legjobb formában legyenek. A ki-ki meccsek előtt azonban még hátra van két találkozó a Dunaújváros ellen, előbb pénteken 18.30-kor hazai pályán, majd másnap fél négykor idegenben.
– Az előttünk álló két meccs természetesen más lesz, mint amelyek utána várnak ránk, ám dominálni akarunk és eredményesen szerepelni a hétvégén is – fogalmazott Kloz.

DEAC–Dunaújvárosi Acélbikák
péntek 18:30., Debreceni Jégcsarnok

Dunaújvárosi Acélbikák–DEAC
szombat 15:30., Dunaújvárosi Jégcsarnok

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában