Atlétika

2024.01.22. 09:09

Öt debreceni érem Nyíregyházáról

Hodossy-Takács Sámuel távolugrásban győzött, magasugrásban harmadik lett.

Haon.hu

Hodossy-Takács Sámuel

Forrás: Napló-archív

A szabolcsi főváros adott otthont múlt szombaton a Nyíregyháza nyílt fedettpályás nemzetközi versenynek. A DSI Debrecen atlétái több számban mérettették meg magukat és értek el jó eredményeket, a nap végén öt érmet is begyűjtöttek. A medálok mellett többen is megjavították egyéni rekordjaikat, illetve zártak előkelő helyen.

Több bronzérem

Hodossy-Takács Sámuel két számban indult: távolugrásban harmadik kísérletre 7 méter 3 centit teljesített és utasította maga mögé a teljes mezőnyt. Magasugrásban a 202 centiig jutott és állhatott fel a dobogó harmadik fokára, mint ahogy a hármasugró Iván Zsombor (14.88). A többszörös magyar bajnok gátas Kerekes Gréta síkon hangolódott a fedettpályás szezonra, 60 méteren 7.49-nél állította meg az órát, mely a harmadik helyre volt elég. A debreceni éremkollekciót Tóth Nándor tette teljessé, aki 15.09-es új egyéni csúccsal második lett a junior súlylökők mezőnyében.
A klub fiatal sprintereinek mindegyike megjavította 60 méteren egyéni rekordját, ahogy Erdős Viktória is, akinek távolugrásban csúcsa mostantól 508 centire módosult – számolt be az egyesület hivatalos oldala.
A nyíregyházi versen teljes eredménysora az alábbi linkre kattintva tekinthető meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában