Jégkorong

2024.01.31. 12:16

Tanulságos meccsen vannak túl a DHK fiataljai

Haon.hu

Ismételten hazai pályán lépett jégre a DHK U12-es csapata, a vendégek pedig ezúttal a HKB Vikings együttese volt. Egy igazán tempós és kiélezett mérkőzést láthattunk, ahol a debreceniek megmutatták a küzdeni akarásukat. Ilyen és ehhez hasonló összecsapások kellenek a folyamatos fejlődéshez, hiszen így lehet szinten maradni és mérkőzésről mérkőzésre jobbnak lenni. 

A HKB Vikings ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott.– A mai nap sikerült egy nagyon jó mérkőzést játszani, a játék elemek minden tekintetében jobbnak bizonyultunk. Amit kiemelnék, az a helyzet kihasználás, ebben ma nagyon jók voltunk, illetve jó döntéseket is hoztunk a kritikus helyzetekben. Az első harmadban voltunk a legaktívabbak, a második harmadban a leghatékonyabbak, a harmadik játékrészben pedig inkább mezőnyjáték volt, kevesebb volt a kapuk előtti történés. 

Ma mindenki hozta azt, amit elvártam, sőt voltak extra teljesítmények is, főleg a védekezésben.

Még lesz egy utolsó hazai mérkőzésünk a jövő vasárnap, majd várjuk a középszakasz sorsolását – mondta a klub honlapjának. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában