Jégkorong

2023.12.25. 11:15

Rangadót nyertek a debreceni hokisok

A cívisvárosiak egy góllal bizonyultak jobbnak.

Haon.hu

A debreceniek fontos pontokat szereztek

Forrás: DHK-archív

Ezúttal Veszprémben fogadott minket a Rampage, akik mellett az Angels csapatával is megmérkőztek a debreceni lányok. Meglehetősen izgalmas összecsapásoknak lehettünk szemtanúi, hiszen kiélezett volt mindkét mérkőzés, a jó hír pedig, hogy a DHK női együttesének mindkét mérkőzést sikerült megnyernie – írta a dhk.hu. 

A bajnoki torna kapcsán a vezetőedző, Dancsfalvi Norbert nyilatkozott. – Nagyon elégedett vagyok a csapattal, a szezonbeli legjobb teljesítményt nyújtottuk. Végre igazi hokit láttunk, jó lövéseket, agressziót az ellenfél kapuja előtt, összjátékot. Mindenki kirakta a maximumot a jégre. Sok hiányzónk volt, a hajnali indulás a legrosszabb kombináció, de mégis felül kerekedtek a lányok a körülményeken és hittek magukban, így a 3 gólos hátrányból is fordítani tudtak. 

Két fontos győzelemmel kezdtük a középszakaszt.

Úgy gondolom, hogy erre most büszkék lehetünk, mert két erősebb kerettel rendelkező csapatot sikerült megvernünk – mondta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában