Labdarúgás

2023.12.07. 08:31

Blagojevicsről beszélt a Loki sportigazgatója

Külföldön tudni vélik, van olyan összeg, amiért elengednék.

Haon.hu

Szrdjan Blagojevics kapós

Forrás: Czinege Melinda

Néhány nappal ezelőtt a karpinside nevű telegram csatornán jelent meg az az információ, amely szerint Szrdjan Blagojevics, a Debreceni VSC vezetőedzője az orosz élvonal sereghajtójának, a Szocsi együttesének egyik jelöltje a kispadra, írja a zte.hu oldal. 

A fenti telegram csatorna újságírója megkereste a Debreceni VSC sportigazgatóját, az örmény nemzetiségű Hayk Hovakimyant, hogy milyen feltételekkel távozhatna a Lokitól a szerb szakember.
„Csak akkor, ha az ufók elrabolják! Komolyan, nem látom értelmét, hogy alaptalan pletykákat kommentáljak. Az orosz médiából értesültünk az "érdeklődésről", nevettünk, váltottunk néhány szót. Szrdjan boldog Debrecenben, van még mit elérnünk együtt” - mondta a Loki sportigazgatója a karpinside telegram csatornának.

Van az a pénz?

A telegram csatorna szerzője hozzáteszi: egyértelmű, hogy aligha akarja bárki is elajándékozni azt az embert, aki a tavalyi idényben a tabella aljáról a 3. helyre emelte a Debrecent, bár információik szerint azonban a DVSC 500 ezer és 1 millió euró (190 millió és 380 millió forint) közötti kártérítésért mégis hajlandóak lennének elengedni Blagojevicset.
Vajon a Szocsi áldoz-e ilyen összeget egy oroszul beszélő, érdekes európai tapasztalatokkal rendelkező edző kedvéért - vagy valaki mást, megfizethetőbbet választanak? – írták.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában