Röplabda

2023.12.09. 15:38

Az Eötvös nyerte a városi rangadót

A DEAC röpiseinél hiányzott a pontosság.

Haon.hu

Ezúttal a vendégek örülhettek

Forrás: DEAC-archív

A DEAC női röplabdázói szombaton a DSZC-Eötvös együttesét fogadták a DESOK-ban az NB II Keleti csoportjában. A két csapat őszi bajnokija nagy csatát hozott, végül a DEAC-osok 3:2-re maradtak alul – írta a deac.hu. 

– Az összecsapás Borók Orsi pontjával indult, aztán a vendégek egy 7:0-s sorozattal megléptek (2:8). 3:10 szerepelt az eredményjelzőn, amikor Kuszkó Zsolt először időt kért. A rövid pauza után rendezték a sorainkat az egyetemisták, ennek köszönhetően felzárkóztak egyre (11:12). A folytatásban több rossz nyitással nehezítettük meg a saját dolgunkat, a megingásainkból pedig ellenfelünk profitált (20:25). A második játszmában sokáig mi voltunk jobb pozícióban, Borók Orsi kiváló sáncának köszönhetően 14:9-re módosult az állás. Ezt követően Szabó Csenge, Árvai Vanessza és Mátyus Panna megoldásainak hála őriztük az előnyünket (20:16). Sajnos a végjátékban megakadt a gépezet, 20:21-nél először átvette a vezetést az Eötvös. A hátralévő időben már nem tudtunk kimászni a gödörből (20:25) – írták a klub tudósításában. 

Magukat verték meg 

A harmadik periódus elején Árvai Vanessza és Tóth Vanessza tolta a szekerünket (7:3). Nem sokkal később vetélytársunk ledolgozta a hátrányát (13:13). Aztán szoros küzdelmet láthattak a szurkolók, de ismét sokat hibáztunk, ez pedig megpecsételte a sorsunkat (23:25). – Úgy érzem, hogy kicsit magunkat vertük meg ezen a meccsen. Hiányoltam a lányokból a hitet, emellett azt láttam, hogy elég bátortalanul röplabdáztak. Az edzéseken jó teljesítményt szoktak nyújtani, de ezt nem tudják átmenteni a mérkőzésekre – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző. 

A tények: 

NB II Keleti csoport 

DEAC–DSZC-Eötvös DSE 0:3 (20:25, 20:25, 23:25) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában