Kézilabda

2023.12.10. 10:40

Fájó vereséget szenvedtek a lányok

Vámos Petráék kiváló első félidő után veszítettek.

Haon.hu

Vámos Petráék ismét veszítettek

Forrás: DVSC Schaeffler-archív

Csakúgy, mint hétfőn, a Montenegró elleni meccsen, ezúttal is egy jól sikerült első félidő után ásta magát nagyon mélyre a válogatottírta a dvsckezilabda.hu. 

Pedig ismét jól kezdődött. Vámos Petra lőtte a meccs első gólját, majd a szoros első tíz perc után fokozatosan elléptünk. Működött a védekezésünk, s bár akadtak hibák a támadójátékunkban, előnybe kerültünk, majd a 26. percben, Vámos Petra góljával, már hárommal vezettünk (8–11). Bár szünetig csökkent a különbség, az összkép mindenképpen pozitívnak tűnt. Csakúgy, mint a Montenegró elleni hétfői meccsen. 

A folytatás olyan lett, mint hétfőn. Az első játékrészben bravúrt-bravúrra halmozó Böde-Bíró Blanka már nem tudott segíteni, kimaradtak szélről a tiszta ziccerek, így egy 10–2-es sorozattal már a svédek jártak előrébb öt góllal. A folytatásban próbálkoztunk becsülettel, de nyertek, méghozzá simán a házigazdák. A negyeddöntőről így lemaradtunk, az olimpiai selejtezőt érő helyezésben azonban még reménykedhetünk. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában