Röplabda

2023.11.11. 14:13

Borók Orsolya: Minden meccsen a győzelem a cél

A DEAC női röpisei folyamatosan fejlődnének.

Haon.hu

A lányok legyőznék a Salgótarjánt is

Forrás: DEAC-archív/Kiss Lóránt

A DEAC női röplabdacsapata esélyesként várhatja a következő bajnokiját, mivel a sereghajtó Salgótarjánt fogadja vasárnap 13 órától a DESOK-ban – írta a deac.hu.

– Nálam minden meccsen a győzelem a cél, ez most hatványozottan igaz – kezdte a nyilatkozatát Borók Orsi. – Ellenfelünknek akadtak szoros és sima vereségei is. Az előző szezonban a salgótarjániaknál fiatal, lelkes játékosok szerepeltek, szerintem idén hasonló lehet a helyzet náluk. Abban bízom, hogy az együttesünkben mindenki a maximumot fogja hozni a pályán. 

Szeretném, ha nem csak túl akarnánk lenni ezen a találkozón, hanem minden pontért megküzdenénk. Ha egy szettet például megnyerhetünk 25:10-re, ne elégedjünk meg ezzel, ehelyett mondjuk legyen 25:5 a cél. A hétvégi összecsapáson stabilizálhatjuk a játékunkat, amire szükség van, mivel a folytatásban fontos mérkőzések várnak ránk. A szezon eddigi része miatt kicsit csalódott vagyok.

Ugyan akadnak játékelemek, amelyekben fejlődtünk, ám nem tudtunk élni a lehetőségeinkkel, és az idény elején értékes pontokat szórtunk el. Egyébként én sosem vagyok elégedett, magamtól és a csapattól egyaránt a tökéletes teljesítményt várom el. Az előző mérkőzéseken sokszor fogtam a fejem, ugyanis olyan szituációkban hibáztunk, amelyeket az edzéseken megoldunk – zárta mondandóját a DEAC centere. 


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában