Labdarúgás

2023.11.08. 17:24

Íme a DVSC pontos menetrendje!

Orosz Krisztofer

Nehéz idegenbeli meccsek várnak a Lokira

Forrás: Napló-archív

Az MLSZ Versenybizottsága elkészítette az OTP Bank Liga 14-17. fordulójának pontos programját. A DVSC a vasárnapi, Paks elleni bajnoki után mind a négy idei mérkőzését idegenben játssza – írja a dvsc.hu. 

 Vélhetően nem vár egyszerű feladat Dzsudzsák Balázsékra, hiszen a Paks elleni vasárnapi hazai bajnoki után idén már nem lépnek pályára a Nagyerdei Stadionba. A zöldek elleni rangadót követően először a Zalaegerszeg ellen mérkőznek a piros-fehérek. A kéket elleni túra sosem ígérkezik könnyűnek. Az sem egyszerűsíti a DVSC helyzetét, hogy az idény elején még a Vasutasban szereplő Antonio Mance remek formában futballozik, s biztos feni a fogát a hajdúságiakra. A kisvárdaiak elleni ütközet is rázós lehet, hiszen újabb edzőváltáson esett keresztül a Szabolcs vármegyei együttes. Feczkó Tamás váltotta a kispadon Mátyus Jánost, így a várdai futballisták biztosan új lendülettel várják majd a folytatást. A szomszéd derbi után a fővárosba utazik a Lokomotív, s van miért visszavágni: sokan emlékezhetnek, az MTK a nyár végén elvitte mindhárom pontot a Nagyerdei Stadionból. Bizonyára vissza szeretnének vágni Bárányék a budapestieknek. Az idei naptári évet pedig Kecskeméten zárja a Vasutas, december 17-én Horváth Krisztoferék látják vendégül a cívisvárosiakat. A lila-fehérek a tavalyi szezonban sok borsot törtek a Loki orra alá, de biztosak lehetnek benne a DVSC szurkolói, hogy motiváltan lépnek majd pályára kedvenceik.

A program:  

14. forduló 

November 24., péntek  

ZTE-FC DVSC 17.00 (M4 Sport) 

15. forduló 

December 2., szombat 

KISVÁRDA MASTER GOOD-DVSC 19.30 (M4+) 

16. forduló 

December 9., szombat 

MTK BUDAPEST-DVSC 13.15 (M4 Sport) 

17. forduló 

December 17., vasárnap 

KECSKEMÉTI TE-DVSC 13.30 (M4 Sport)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában