Vármegye I.

2023.11.04. 20:31

„A szerencsét nem okolom, mert nem szolgálunk rá” – fotókkal

A 13. körhöz ért a vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokság, mutatjuk a szombati meccsek eredményeit.

Haon.hu

A DEAC–Nagyrábé mérkőzés egyik parázs pillanata

Forrás: Czinege Melinda

Hajdúsámsoni TTISZE–BUSE 3–0 (0–0)

100 néző. Vezette: Gálfi F. (Hadházi L., Czinege T.).

Hajdúsámsoni TTISZE: Nagy P., Tóth B., Győri R., Dénes S., Bacskai A., Mertin L., Szabó B., Tóth B. (Galla T.), Bordás Á. (Halász Z.), Szabó P., Éles M. Edző: Halász Zoltán.

BUSE: Mező L., Korcsmáros B., Békési D., Erdei K., Magyari Cs., Trippon P. (Mező Sz.), Trencsényi J., Ékes G., Erdei Sz. (Duró D.), Nagy R., Nagy I. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Győri R. (2), Bacskai A. Jók: Dénes S., Mertin L., Nagy P. Ifi: 8–0.

Halász Zoltán: Az első játékrész teljesen iramtalan, nézhetetlen volt. A fordulás után próbáltunk nagyobb tempót diktálni, ami helyzetekben is megmutatkozott, a győzelemhez talán közelebb is álltunk, de az arány mindenképpen túlzó.

Szitkó Róbert: Az első félidőben mi, a másodikban a hazaiak voltak jobbak. Mindkét csapatnak megvoltak a lehetőségei a gólszerzésre, de sajnos az ellenfél vezető gólja után nem tudtunk egyenlíteni. A végén kinyíltunk, az ellenfél pedig kihasználta. Voltak nehéz szezonok, de mérkőzéseken mindig megvoltunk. Most pedig minden héten más összeállításban lépünk pályára.

Balmazújvárosi FC–Egyeki SBSE 3–0 (0–0)

100 néző. Vezette: Muszka Z. (Gajdics Z., Tőkés R.).

Balmazújvárosi FC: Csorvási T., Kovács B. (Kovács M.), Szabó B., Veres Z. (Gabella J.), Bóz A. (Szabó G.), Galla P., Rizán Zs., Kerekes B., Csige Zs. (Szabados N.), Kerekes B., Szabó N. (Szabados M.). Edző: Pintér István.

Egyeki SBSE: Pap Z., Kardos D. (Posta B.), Zsólyomi D., Len Sz. (Fekete S.), Farkas Z., Farkas Z., Len Á., Kiss A., Kardos M., Kecskés G., Torma S. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Veres Z., Galla P., Gabella J. Jók: Galla P., Gabella J., Szabados M. Kiállítva: Kiss A.

Pintér István: Egy felejthető első félidő után a másodikban teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

Farkas Zoltán: Inkább nem mondok semmit.

Hajdúböszörményi TE–Létavértes SC’97 4–0 (1–0)

80 néző. Vezette: Hajdú I. (Katona L., Pintér Á.).

Hajdúböszörményi TE: Fülöp G. (Várhomoki V.), Bogár M., Zubra T. (Mizsei Sz.), Papp P., Papp N. (Fülöp G.), Sustyák B., Forgó P. (Gyarmati Z.), Sallai Cs., Szekeres Á. (Bányász A.), Benke Sz. (Nagy Z.), Buka B. Edző: Balogh József.

Létavértes SC’97: Bodnár M., Tóth L., Demján J., Mázló D., Kontor B., Ujvárosi M., Kerekes B., Bakos T., Lovász V., Bora Z., Rózsa N. Edző: Papp Sándor.

Gól: Papp N., Sallai Cs., Nagy Z., Fülöp G. Ifi: 2–1.

Balogh József: Mind a két csapatnak jár a gratuláció! A vendégek nagy szívvel játszottak, de sikerült őket felőrölni. Az első félidőben nagyon visszafogottan játszottunk. Főleg a középpályán és elöl voltunk statikusak. A második félidőben a beálló játékosok új lendületet adtak a csapatnak, aminek következtében több lehetőségünk adódott a gólszerzésre, melyekből párat sikerült gólra váltani.

Papp Sándor: Egy jó iramú mérkőzést játszottunk a jó erőket képviselő Böszörménnyel. Gratulálok a böszörményi csapatnak, sok sikert kívánok nekik!

Hajdúnánás FK–Aqua Generál Hajdúszoboszló 2–2 (1–1)

200 néző. Vezette: Szabó P. (Puskás Z., Molnár L.).

Hajdúnánás FK: Urbán G., Papp L. (Pápa Sz.), Bencze D. (Kompár B.), Tóth B. (Rőth A.), Pelles G., Andorkó S., Linzenbold Zs., Újvári Zs., Lakatos N. (Csatári D.), Bohács B., Pelles D. Edző: Daróczi Péter.

Aqua Generál Hajdúszoboszló: Domonkos D., Tóth L., Plókai G. (Domonkos Sz.), Vucz B. (Bakonyi M.), Szathmári Zs., Goncalves I. (Drobina M.), Barcza Á. (Székelyhidi S.), Éles Z., Gomes S., Karika B. (Somogyi S.), Pallagi J. Edző: Szabó László.

Gól: Újvárosi Zs. (2), illetve Bucz B., Gomes S. Jók: Karika B., Bucz B. Kiállítva: Pelles D.

Daróczi Péter: Igazi rangadót játszottunk hazai pályán, a két csapat jól felkészült egymásból. Kétszer sikerült hátrányból egyenlítenünk, még úgy is, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottunk. Köszönjük a szurkolást! Gratulálok a csapatnak! Ésik Laci nem eladó!

Szabó László: Egy vereséggel felérő döntetlent sikerült ma játszanunk. Értem én, hogy a játékosaimnak nagy része ilyen hőfokú meccset lehet, hogy soha nem játszott még, de a 94. percben ilyen amatőr hibából elbukni 2 pontot, az nálam nem a tapasztalatlanság és a rutin hiánya, sokkal inkább más. Az egész mérkőzésnek az üde színfoltja a 3 játékvezető volt, akik a munkájukat egészen magas szinten végezték. Gratulálni csak nekik tudok.

DEAC II.–Nagyrábé Petőfi SK 3–2 (2–2)

90 néző. Vezette: Orosz J. (Gyöngy T., Árva A.).

DEAC II.: Janovits H. (Polyák F.), Orosz M., Ibrahim K., Almási Z., Samad A. (Dobos Á.), Dai B., Béke T. (Sinyi T.), Víg Zs. (Kelemen Zs.), Karika R. (Szabó M.), Jankelic I., Pinczés K. (Harcsa D.). Edző: Katona László.

Nagyrábé Petőfi SK: Aranyi T., Vénig A., Kovács A. (Mészáros I.), Kaszás Z. (Vincze G.), Sipos R., Bacsó A. (Kuntz D.), Szőke M., Fodor N., Jánosi B., Balás G. (Szőke A.), Spitzmüller L. (Takács I.). Edző: Bende Tibor.

Gól: Pinczés K., Jankelic I. (2), illetve Sipos R., Balás G. Jók: mindenki.

Balla Imre (Katona László helyett): Kényelmesen kezdtünk, ennek ellenére irányítottuk a játékot, védekezésre kényszerítettük ellenfelünket, de kontráik veszélyesek voltak. Kétszer mentek el, és kétgólos hátrányba kerültünk bő félóra elteltével. Próbáltuk minél hamarabb ledolgozni hátrányunkat, de fegyelmezetten védekezett a Nagyrábé, ám még szünet előtt sikerült egyenlítenünk. A második félidőben mi domináltunk, ám ellenfelünk továbbra is szervezetten futballozott, nehezen tudtuk megbontani védelmüket. Az utolsó percekben végül sikerült bevennünk a kapujukat, melynek köszönhetően, ha nehezen is, de hoztuk a kötelezőt. A játékkal nem voltam elégedett, a győzelemhez viszont gratulálok.

Bende Tibor: Az első félidő közepéig nagy nyomás alatt tartott minket a hazai csapat, azonban kétgólos vezetést tudtunk szerezni, amellyel kiegyenlítettebbe vált a játék képe, mégis döntetlennel fordultunk. A második félidőben is kezdeményezőbben játszott ellenfelünk, azonban szó szerint álltuk a sarat. Összességében megérdemelt a hazai győzelem, azonban a kapott góljaink minőségét és a mérkőzésbe fektetett munkát tekintve kicsit csalódás. A szerencsét nem okolom, mert nem szolgálunk rá.

Bestrong SC–Sárréti DSK 3–1 (1–0)

100 néző. Vezette: Forgács K. (Muszka Z., Gyöngy T.).

Bestrong SC: Kovács D., Áros Cs., Balogh B., Hermann D. (Barabás Z.), Tisza T. (Vietorisz Á.), Juhász B., Haraszin Zs., Katona Zs., Katona T. (Orbán A.), Katona Z., Ferenczi T. (Tóth G.), Csák Zs. Edző: Köstner Tamás.

Sárréti DSK: Kiss B., Szabó T, Kiss Cs., Kiss N. (Domonkos A.), Balás V., Vass Á., Alimán A. (Tóth N.), Hajdu Zs., Jámbor M. (Burkus D.), Nagy L., Nagy M. Edző: Szabó Lajos.

Gól: Csák Zs., Tisza T, Hermann D., illetve Balogh B. Jók: mindenki. Kiállítva: Csák Zs., Orbán A., Balás V.

Köstner Tamás: Nagyon akartuk ma ezt a sikert, ami dr. Csák Zsolt nélkül nem jöhetett volna létre. Parázs, szikrázó összecsapás volt, néha túlzottan is kemény belépőkkel. A legszebb a megyei fociban, hogy a meccs után békésen itta meg a két csapat a megérdemelt üdítőket.

Szabó Lajos: Ezen a mai mérkőzésen sajnos vereséget szenvedtünk. Nem voltunk ott fejben, ami az előző hét hozadéka volt. Picit az álmainkat is összetörte, de tudom azt, hogy rossz után csak jó jöhet. Van még két előrehozott mérkőzés, amivel nem értettünk egyet. Összeszedjük magunkat azért, hogy tavasszal újult erővel elérjük célunkat! Ellenfelünk jól kezdte a mérkőzést, ami által megérdemelt vezetést szereztek, utána visszajöttünk a mérkőzésbe, amikor már úgy gondoltam, nekünk áll a zászló, sajnos az év játékvezetője nem egyformán ítélt a büntetőgyanús szituációkban, így több jogos büntetőtől fosztott meg bennünket. Hab a tortán, hogy a hosszabbítás utolsó perceiben egy kísértetiesen hasonló szándékos, lábra irányuló szabálytalanságot (mint az előző héten történt) két piros lappal jutalmazott, amit felháborítónak tartok. Nem kell csodálkozni azon, hogy a vidéki csapatok nem indulnak a megye I.-es kiírásban. Sajnos hetek óta tapasztaljuk, hogy nem egy a megítélés a vidéki és a debreceni kötődésű csapatok között. Nagyon szépen köszönjük Madar Csabának, egykori Loki-ikon, magyar válogatott játékosnak, hogy támogatta szülőfaluját 30 értékes labdával. Nagyon szépen köszönjük lelkes szurkolóinknak, hogy elkísérték a csapatot! Köszönjük a szíves vendéglátást Katona Zoltán! Hajrá, Udvari!

A tabella

1. Monostorpályi SE  12 9 1 2 34 – 17  28
2. Aqua-General Hajdúszoboszló 13 8 2 3 38 – 11  26
3. Hajdúnánás FK  12 8 2 2 30 – 10  26
4. Sárréti DSK   13 8 2 3 33 – 15  26
5. DEAC II   13 7 2 4 21 – 19  23  
6. Hajdúsámsoni  T.T.I.SZ.E. 12 7 1 4 30 – 17  22 
7. Hajdúböszörményi TE  13 5 5 3 21 – 14  20 
8. BUSE    13 6 1 6 19 – 24  19  
9. Nyíradony VVTK  11 4 4 3 22 – 16  16 
10. Bestrong SC   13 3 4 6 20 – 24  13
11. Balmazújvárosi FC  13 3 3 7 16 – 22  12
12. Létavértes SC'97  13 2 2 9 12 – 46  8 
13. Nagyrábé Petőfi SK  13 1 2 10 17 – 40  5
14. Egyeki SBSE   12 1 1 10 15 – 53  4 

A szombati vármegye II.-es mérkőzések jegyzőkönyveit ide kattintva érhetik el.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában