Röplabda

2023.11.19. 22:01

A DSZC-Eötvös DSE minden csapatának jutott sikerélmény

Ismét sűrű hétvégén van túl a DSZC-Eötvös DSE, hiszen négy csapatuk is pályára lépett.

Haon.hu

A DSZC-Eötvös DSE NB II.-es csapata Jászberénybe látogatott

Forrás: DSZC-Eötvös DSE

A klub közleménye szerint szombaton a DSZC Beregszászi Pál Technikumban az U17 „A” és az U17 „B” együttesek kezdték a sort. Az U17 „A” a Miskolci VSC ellen 3:0 arányú győzelmet aratott, míg a DEAC ellen 3:1-re vesztett. Az U17 „B” a Szolnoki SPC és a Szentesi KKRSZ ellen is szettveszteség nélkül nyert, így továbbra is makulátlan mérleggel vezeti csoportját.

Vasárnap az U13-as gárda a HTE ellen 3:0 arányban bizonyult jobbnak, viszont a Sülysápi SE és a Kistarcsai VSRC ellen 2:1-re kikaptak.

Vasárnap este a felnőtt NB II.-es csapat Jászberényben, a Jászsági RK ellen szerepelt. Az NB II. újonca az első szettben meglepte a hajdúságiakat, és vezetést szerzett. A második szettben rendezték a sorokat Berza Fanniék, és nagy különbségű játszmagyőzelemmel egyenlítettek. A harmadik és a negyedik játékrészben nagyot küzdöttek egymással az ellenfelek, mindkét oldalon sok szép megoldást láthattak a mérkőzésre kilátogatók, de ki nem kényszerített hiba is bőven becsúszott. Végül minimális különbséggel mindkét etapot a DSZC-Eötvös DSE nyerte, így fontos három ponttal térhetett haza.

A DSZC-Eötvös DSE egy teljes kör után a hétcsapatos NB II. Keleti csoportjában négy győzelemmel és két vereséggel a harmadik helyen áll. A csapat legközelebb november 26-án, vasárnap Salgótarjánban lép pályára.

A tények

Jászsági RK – DSZC-Eötvös DSE 1:3 (21, -14, -25, -24)

Jászberény, JP Aréna. Vezette: Magyar-Kalotay Rózsa, Jékli Mariann Etelka.

Jászsági RK: Kovács Fatime, Hájos Korall Nikolett, Gardovic Ivana, Kun Boglárka Abigél, Győző Enikő, Farkas Fatime. Csere: Lakatos Maja Bíborka, Csikász Emma.

DSZC-Eötvös DSE: Pálfi Kitti, Juhász Flóra, Kozma Kitti, Németh Anna, Kovács Anett, Berza Fanni. Csere: Végh Kitti Nikolett (liberó), Kiss Lorina Petra (liberó), Dóka Vivien, Lengyel Panna. Edző: Szombathy András.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában