Férfi futsal

2023.10.20. 21:35

Meglepő vereséget szenvedett a DEAC az újonc otthonában

Hiába vezetett a Debreceni Egyetem alakulata már hárommal is, a hazaiak fordítani tudtak a végére.

Haon.hu

Tihanyi Csaba együttese tetemes előnyt adott le | Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi futsalosai hétfő este a Veszprém elleni bravúros győzelemmel lepték meg a szurkolókat. Tihanyi Csaba a találkozó után elmondta, hogy ez a bravúr csak akkor ér valamit, ha játékosai pénteken a Pécs otthonában megszerzik a három pontot – írja a deac.hu.

Az első félidő ennek megfelelően alakult, hiszen álomrajtot vett a debreceni gárda az újonc csarnokában, mivel a második percben Thiago, nem sokkal később pedig Franchu szerzett gólt. A tizenötödik minutumban már hárommal ment a gárda, ekkor Tóth Attila volt eredményes. A szünet előtt Bartal Bence Máté szépített, ám így is jó helyzetből várhatták a folytatást a vendégek. A második játékrészben hosszú ideig nem változott az állás, majd huszáros hajrát indítottak a hazaiak. Molnár Csongor Gábor köszönt be a 33. percben, így 2–3 szerepelt a kijelzőn. A 36. minutumban Vénosz Soma egalizált, a 4–3-as végeredményt pedig Bálint Gergő állította be, a pécsieknek ez volt az első győzelmük ebben bajnoki idényben.

A DEAC hétfői nagy sikere után nagyon fájó ez a vereség, legközelebb október 30-án a Magyar Futsal Akadémia ellen ismét idegenben javíthat Tihanyi Csaba együttese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában