E-sport

2023.10.13. 15:30

Nem sokon múlott a harmadik hely

A DEAC e-sportosa, Hunyady Domonkos csütörtökön részt vett Győrben a Gaming Expón rendezett EA FC 24 versenyen, amelyre a Széchenyi Egyetem jóvoltából kapott meghívást.

Haon.hu

Győrben csatáztak

Forrás: deac.hu

Hunyady Domonkos és edzője, Molnár Zsolt a hosszú út után éppen csak megérkezett a helyszínre, emiatt nem maradt idő a bemelegítésre, de a DEAC e-sportosa így is simán hozta a 3-3 főre felosztott csoport egyikét. A nyitó mérkőzésén 3-0-ra, majd 4-1-re nyert, így elsőként jutott tovább – olvasható a klubhonlapon.

Az elődöntő oda-visszavágós alapon zajlott. Az első meccs 2-2-es döntetlennel zárult, míg a másodikban 2-1-re kikapott két potyagóllal. Mindez rányomta a bélyegét a 3. helyért való küzdelemre is, és végül 4-2-es összesítéssel lecsúszott a dobogóról.

Molnár Zsolt elmondta, hogy összességében elégedett az eredménnyel, rengeteget lehet tanulni a tapasztaltakból, és tudja, miben kell javulni a következő versenyekre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában