Labdarúgás

2023.10.29. 11:45

Dzsudzsák Balázs: „Nem lehetek elégedetlen”

A DVSC 1–1-s döntetlent ért el a Puskás Akadémia ellen Felcsúton.

Orosz Krisztofer

A kapitány szerint értékelni kell a döntetlent

Forrás: Napló-archív

A múlt heti Fehérvár FC elleni győzelmet követően ismét Fejér vármegyei riválissal találkozott a Loki. Ezúttal Felcsútra látogattak a piros-fehérek, hiszen a Puskás Akadémia látta vendégül a Vasutast. A szombaton 17 órától kezdődő találkozón a debreceniek Dzsudzsák Balázs révén hamar vezetést szereztek. Nem sokáig örülhettek azonban a vendégek: Gruber egy pazar lövést követően kiegyenlített. A fordulást után talán közelebb járt a Vasutas a győzelemhez, de a három pontot jelentő találat Majdevac lábában maradt, a rangadó így 1-1-s döntetlennel ért véget. 
A lefújást követően a hajdúságiak mestere, Szrdjan Blagojevics úgy fogalmazott az M4 Sportnak, hogy jobban kontroll alatt tartották az összecsapást, mint a PAFC, de nem rossz eredmény a döntetlen sem. – Egy érdekes mérkőzésen vagyunk túl. Megküzdöttünk ezért a pontért, hiszen két különböző stratégiájú csapat futott ki a gyepre. A Puskás Akadémiának is megvolt az elképzelése a meccsről. Zártan védekeztek, abból próbáltak minket lekontrázni. Nem vagyok elégedett, de nem rossz eredmény a döntetlen. Jobban kontrolláltuk a második félidőt, de végül nem sikerült nyerni – mondta. 

Pozitív sorozat 

Nem is olyan rég még zsinórban három bajnoki vereséggel állt a DVSC. Azóta döntetlen a bajnok Ferencváros, győzelem a Fehérvár FC és szintén pontosztozkodás a Felcsút ellen. A debreceniek kapitánya, Dzsudzsák Balázs hangsúlyozta, mindenkinek vissza kell arra térni, hogy csak meccsről meccsre koncentráljanak. – Nagyon örülök, hogy sikerült betalálnom, de a támadás felépítése volt a legszebb. Többnyire uraltuk a meccset, de egy kontrából egyenlíteni tudtak. Az egy pontot mindenképp megérdemeltük, de nyerhettünk is volna. Nem lehetek elégedetlen, hiszen az FTC óta jól játszunk, ismét rátértünk a helyes útra. Továbbra is a földön kell maradnunk, s csinálni a dolgunkat – nyilatkozta. 
A DVSC a mérkőzést követően Felcsúton töltötte az éjszakát. 

Vasárnap a Fejér vármegyeiek edzőkomplexumában fognak tréningezni, s hétfőn kelnek útra a piros-fehérek Győrbe, ahol kedden az NB II. listavezetőjével találkoznak a MOL Magyar Kupában. 

A tények: 

OTP Bank Liga, 11. forduló 

Puskás Akadémia–DVSC 1–1 (1–1) 

Pancho Aréna, 1700 néző. Vezette: Pintér Cs. 

Puskás Akadémia: Markek – Szolnoki, Golla, Stronati, Ormonde-Ottewill – Corbu, Favorov – Soisalo (Slagveer, 65.), Gruber (Colley, 65.), Nagy Zs. (Komáromi, 85.) – Plsek (Levi, 85.). Vezetőedző: Hornyák Zsolt. 

DVSC: Megyeri – Kusnyir, Lagator, Romancsuk, Ferenczi – Ojediran, Loncsar – Vajda (Bévárdi, 67.), Dzsudzsák, Bódi (Oliveira, 67.) – Bárány (Majdevac, 84.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics. 

Gól: Gruber (38.), illetve Dzsudzsák (16.). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában