Kamion Eb

2023.09.29. 16:34

Spanyolország már csak hab a tortán

Kiss Norbert már csak az időmérők miatt izgulhat, hiszen az Eb-t már korábban megnyerte.

Haon.hu

Kiss Norbert már múlt héten behúzta az Eb-t

Forrás: Révész Racing/Márti Bóta Photography

A hétvégén szezonbeli utolsó versenyhétvégéjét rendezik a kamion Európa-bajnokságnak, méghozzá Spanyolországban. Legutóbb Franciaországban a Révész Racing magyar pilótája, Kiss Norbert megszerezte ötödik Eb-címét, a csapatversenyben pedig harmadszor diadalmaskodott a Révész Racing – mindez azt jelenti, hogy Jaramába már tét nélkül utazhat a magyar csapat. 

Kiss Norbi számára az egyetlen tét az időmérőkön lesz, idén ugyanis minden helyszínen ő volt a leggyorsabb, és ezt a sorozatot szeretné szombaton és vasárnap is folytatni – tudatta közleményében a Révész Racing.

A versenypálya 3,8 km hosszú, több egyenessel és 14 kanyarral. Kiss Norbert jól ismeri az aszfaltcsíkot, többször nyert már itt, és szeretné a hétvégén is tovább növelni a győzelmei számát. A program szeptember 30-án a szabadedzésekkel, majd az időmérővel indul. Az első versenyt 15.25-től, a másodikat 17.30-tól rendezik. Vasárnap 14.10-től és 16.25-től rendezik a versenyeket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában