Debreceni VSC

2023.09.03. 07:57

Baranyai Nimród: „El kell hagyni az egyéni hibákat”

Jó erőkből álló, szervezett és veszélyes Kecskemétre számít a Loki fiatal jobbhátvédje.

Bakos Attila

Baranyai Nimród | Forrás: Napló-archív

Meglehetősen ritkán írhatunk le ilyet, de a Debreceni VSC labdarúgócsapata sorozatban az ötödik hazai bajnokijára készül vasárnap este. Ez úgy jöhetett össze, hogy a második fordulóból a Paks elleni találkozót elhalasztották, illetve a kisvárdai gyeppel adódott gondok miatt a Várda kérte a pályaválasztói jog cseréjét.

Vasárnap 19 óra 30 perctől a tavalyi ezüstérmes Kecskemét látogat a Nagyerdei Stadionba. A Loki egy hármas győzelmi sorozatot követően szenvedett vereséget az MTK ellen a múlt héten, úgyhogy a három hetes bajnoki szünet előtt javítana a gárda.

Az elmúlt időszakban a DVSC jobbhátvédje, Baranyai Nimród lehetőséget kapott a stábtól, hogy bizonyítson a pályán. A fiatal futballista elmondta, nagyon sajnálja, hogy az MTK ellen nem úgy sikerült a találkozó, ahogy azt szerették volna. – Azonban a Kisvárda és a ZTE ellen viszont úgy éreztem, hogy jól ment nekem és a csapatnak is.

Bízom benne, hogy a Kecskemét ellen is sikerül itthon tartanunk a három pontot. Támadásban és védekezésben is nagyon jó erőkből álló együttes érkezik majd Debrecenbe, kifejezetten szervezetten és kapura veszélyesen futballoznak

– tette hozzá.

Büntetni fog a Kecskemét

A saját nevelésű focista elárulta, továbbra is törekszik majd a labdabirtoklásra a Loki. – Ezen kívül fontosak lesznek majd az egyéni megmozdulások is. A múlt héten sajnos nagy egyéni hibákból kaptuk a gólokat, ezeket most nem szabad elkövetnünk, mert a Kecskemét ugyanúgy meg fogja büntetni, ahogy az MTK tette – hangsúlyozta.

Baranyai Nimród a teljesítményével nemcsak Debrecenben hívta fel magára a figyelmet, hiszen Gera Zoltántól meghívott kapott az U21-es válogatottba. Az együttes előbb Kazahsztánt fogadja majd, aztán Máltára látogat az Európa-bajnoki selejtezők során. – Ez egy hatalmas szó, hogy az utánpótlás nemzeti csapatba behívtak.

A mestertől az elmúlt időszakban több lehetőséget kaptam, és ennek is köszönhető, hogy a szövetségi edzőtől helyet kaptam a csapatban. Bízom benne, hogy mind a két mérkőzés sikeres lesz és pozitív élményekkel térhetek vissza erről a kalandról

– fogalmazott. 

A Debreceni VSC–Kecskeméti TE bajnoki összecsapást megelőzően a piros-fehér klub már 16 órától  családi napra invitálja az érdeklődőket, tehát érdemes a megszokottnál hamarabb megérkezni a Nagyerdei Stadionhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában