Vármegye I.

2023.09.30. 20:43

„El kell gondolkozni azon, hogy szabad-e ezt így folytatni”

Egy meccs kivételével a teljes 8. fordulót szombaton játszották a vármegyei labdarúgó első osztályban.

Haon.hu

Forrás: illusztráció / Shutterstock

Aqua-General Hajdúszoboszló–DEAC II 0–0

Vezette: Szabó P. (Dr. Kiss A., Hadházi L.).

Aqua-General Hajdúszoboszló: Domonkos D., Potor M., Tóth L., Bucz B. (Domonkos Sz.), Szathmári Zs., Goncalves I. (Drobina M.), Tövisháti M. (Székelyhidi S.), Éles Z., Gomes S.,, Karika B. (Nagy J.), Pallagi J. (Plókai G.). Edző: Szabó László.

DEAC II: Ratku Á., Molnár M. (Kiss M.), Ibrahim K., Hegedűs Gy. (Sinyi T.), Víg Zs., Varga B., Samad A. (Bencze Z.), Dari B., Pinczés K., Orosz M., Almási Z. Edző: Katona László.

Szabó László később nyilatkozik.

Katona László később nyilatkozik.

Létavértes SC’97–Sárréti DSK 1–5 (1–2)

120 néző. Vezette: Kriston T. (Hetrovics R., Gyöngy T.).

Létavértes SC’97: Bodnár M., Zurbó Cs., Pető Z. (Vida F.), Szabó Zs., Mázló D., Kontor B., Ujvárosi M., Kerekes B., Szabó V., Lovász V., Rózsa N. Edző: Posta Sándor.

Sárréti DSK: Kiss B., Szabó T., Kiss Cs., Kiss N., Balás V., Vass Á., Jámbor M. (Tóth N.), Nagy L., Kiss D., Hajdu N. (Alimán A.), Nagy M. (Bodnár I.). Edző: Szabó Lajos.

Gól: Mázló D., illetve Jámbor M., Kiss D., Balás V., Vass Á. és Nagy L. Jók: Újvárosi M. Ifi: 1–0.

Posta Sándor: Az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A szünetben azt gondoltam, meg tudjuk fordítani az eredményt. A második félidő sajnos az edzésmunkánk eredményét tükrözte. Kezdtük a szezont egy 20 fő fölötti kerettel és 16-20 fős edzéslétszámmal, heti 3 alkalommal. Most ott tartunk, hogy a heti 2 edzésből 1 elmarad, a másikon vagyunk nyolcan-tízen. A meccsen alig vagyunk tizenegyen, olyan játékosoknak kell játszani, akik hetek óta nem voltak edzésen. Az eredményeink pontosan ezt a hozzáállást tükrözik. El kell gondolkozni azon, hogy szabad-e ezt így folytatni!

Szabó Lajos később nyilatkozik.

Egyeki SBSE–BUSE 2–3 (1–2)

150 néző. Vezette: Pósa Zs. (Pál G., Dr. Kozma M.).

Egyeki SBSE: Zsólyomi D., Kun R., Len Sz. (Kardos D.), Farkas Z., Len Á., Kardos M., Ficsór B. (Fekete S.), Illés P., Pap Z., Torma S., Novinics M. Edző: Farkas Zoltán.

BUSE: Mező L., Békési D., Magyar Sz., Csordás J., Trippon P., Duró D., Trencsényi J. (Alimán J.), Ertsey Zs., Erdei Sz., Nagy R., Nagy I. Edző: Szitkó Róbert.

Gól: Farkas Z. (2), illetve Nagy R., Erdei Sz. és Ertsey Zs. Jók: mindenki, ill. senki Ifi: 0–19.

Farkas Zoltán: Közhely, amit mondok, de abszolút nem érdemeltünk ma vereséget. Sőt, úgy érzem, mi közelebb álltunk a győzelemhez a második félidő alapján. Az első félidőben nehezen tudtunk mit kezdeni az ellenfel kis játékaival. 30 perc után felvettük a ritmust, és abszolút nem játszottunk alárendelt szerepet, sőt, ahogy mondtam, meg kellett volna ezt a meccset nyerni. Hetek óta érlelődik bennünk ez, hogy nagyon szeretnénk egyenlő mércét. Én úgy érzem, ez nincs meg a játékvezetők részéről. Nekünk három 11-es kell, hogy 1-et kapjunk. Ellenünk könnyen elengedik a leshelyzeteket. Nincs nagy múltunk a vármegye I,-ben, emiatt nincs tekintélyünk, mint ahogy ez megvan minden csapatnak. Én úgy gondolom, elvállaltuk, hogy ne legyen csonka ez a megye I., de legközelebb meggondoljuk. Nem kérünk mást, csak egyenlő mércét. Tudom, hogy van nálunk egy-két dumás, de minden csapatban van. Tudom, hogy van keményebb játékosunk, de mindenhol van. Mi mégis le vagyunk kezelve. Nem kérünk mást, csak egyenlő mércét. Ettől függetlenül nem a játékvezetőkre akarom terelni a mai vereséget, megvoltak a mai hibáink. Gratulálok az ellenfélnek!

Szitkó Róbert: A játékunk nem volt jó, és sokat hibáztunk védekezésben is. Kétarcú csapat vagyunk, de ma legalább gyenge játékkal is sikerült nyernünk.

Monostorpályi SE–Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E. 2–1 (1–1)

170 néző. Vezette: Szűcs L. (Kövér T., Nagy A.).

Monostorpályi SE: Szabó I., Rácz Zs., Nemes E. (Bacsó A.), Rostás G. (Bojti Á.), Papp K., Kónya M., Füzfői M. (Sólyom M.), Gyügyei Z., Erdős B., Sós D., Szilágyi A. Edző: Bereczky Bence.

Hajdúsámsoni T.T.I.SZ.E.: Nagy P., Tóth B., Dénes S., Nagy I. (Bordás Á.), Éles M., Bacskai A., Mertin L., Bartha Z. (Tóth B.), Szabó B., Vilmányi D. (Győri R.), Szabó P. (Dobi Z.). Edző: Halász Zoltán.

Gól: Rácz Zs. (2), illetve Bacskai A. Jók: senki, illetve Dénes S., Éles M. Ifi: 4–4.

Bereczky Bence: Két kapufát rúgtunk, tizenegyest hagytunk ki, ugyanakkor azt kell mondjam, hogy ha jobbak voltunk, akkor csak egy hajszállal. A múlt héten hiányolt küzdőszellem végre megérkezett, bár nem lehetek maradéktalanul elégedett, mert egyszer sem vittük le a szögletzászlóhoz a labdát a végén, nemhogy ötször. Gratulálunk Szűcs Lászlónak a 200. levezetett megyei meccséhez, remekül ténykedett a jubileumi találkozón!

Halász Zoltán: Az utolsó pillanatig küzdöttünk becsülettel, de sajnos erre nem jár pont. Gratulálunk a hazaiaknak, és köszönjük a vendéglátást!

Nagyrábé Petőfi SK–Bestrong SC 3–3 (0–2)

150 néző. Vezette: Takács I. (Puskás Z., Árva A.).

Nagyrábé Petőfi SK: Aranyi T. (Jónás B.), Vénig A., Pukoli J., Szőke M., Vincze G., Szőke A. (Ötvös S.), Mészáros I., Fodor N., Jánosi B., Balás G. (Kaszás Z.), Spitzmüller L. (Kocsi L.). Edző: Bende Tibor.

Bestrong SC: Kovács D., Balogh B., Hermann D., Tar G., Juhász B., Haraszin Zs. (Molnár Z.), Nagy N. (Berki B.), Ferenczi T. (Fodor T.), Bartók P. (Áros Cs.), Csák Zs. (Lénárt P.), Kincses D. Edző: Köstner Tamás.

Gól: Balás G. (2), Szőke M., illetve Csák Zs., Balogh B. és Hermann D. Jók: az első félidőben senki, a másodikban mindenki.

Bende Tibor: Kiváló játékvezetői teljesítmény és érzelmi hullámvasút. Első félidő pokol, 45-92 menny, utolsó perc landolás a földön. Gratulálok a csapat második félidei játékához. Néhányan azért picit jobban is átérezhetnék, hogy a megyei első osztályban szerepelünk, ettől függetlenül most csak a pozitív dolgokra szeretnék támaszkodni, es megveregetni minden jelenlevő játékosom vallat, a háttérismeretek tekintetében, ez ma több volt, mint óriási futballélmény.

Köstner Tamás később nyilatkozik.

Balmazújvárosi FC–Hajdúböszörményi TE 1–1 (1–1)

200 néző. Vezette: Nazsa T. (Nagy R., Czinege T.).

Balmazújvárosi FC: Csorvási T., Fehér Z., Kiss B., Szabó B., Szabó N. (Szabados M.), Galla P., Nagy L., Szabó L. (Bajusz M.), Csige Zs. (Szerencsi Zs.), Bóz A. (Szabó G.), Kovács M. Edző: Pintér István.

Hajdúböszörményi TE: Fülöp G., Bogár M., Zubora T., Papp N., Sustyák B. (Prokisch D.), Forgó P., Mizsei Sz. (Benke Sz.), Sallai Cs., Patócs R., Szekeres Á. (Nagy Z.), Buka B. Edző: Balogh József.

Gól: Galla P., illetve Patócs R. Jók: mindenki, illetve senki. Ifi: 2–4.

Pintér István: Aki itt volt, az látott egy nagyon jó megye I.-es mérkőzést. Mind a két csapat győzelmet érdemelt volna, de így egy igazságos döntetlen született.

Balogh József: A mai mérkőzésen ismét dicséretet érdemel a csapat, annak ellenére, hogy nem sikerült begyűjteni mind a három pontot. Úgy gondolom, hogy a védekezésünk rendben van, viszont a gólszerzéssel a mai napon is hadilábon álltunk. A ziccerjeink megvannak, de sok esetben nem a legjobb megoldást választjuk. Jövő héten a kiváló kollégám, Selyem Nándor vezette Nyíradony ellen nagy csatára számítok!

A tabella

1. Aqua-General Hajdúszoboszló 8 6 1 1 28-4 19
2. Monostorpályi SE  8 6 0 2 25-14 18
3. Sárréti DSK   8 5 2 1 22-10 17
4. Hajdúnánás FK   6 5 1 0 13-2 16
5. BUSE    8 4 1 3 11-13 13
6. DEAC II   8 3 2 3 12-11 11
7. Hajdúsámsoni  T.T.I.SZ.E. 7 3 1 3 13-11 10
8. Hajdúböszörményi TE  8 2 3 3 8-8 9
9. Nyíradony VVTK  6 2 2 2 15-12 8
10. Létavértes SC'97  8 2 2 4 11-25 8
11. Bestrong SC   8 1 3 4 7-17 6
12. Balmazújvárosi FC  8 1 2 5 8-14 5
13. Nagyrábé Petőfi SK  8 1 2 5 10-25 5
14. Egyeki SBSE   7 1 0 6 11-28 3

A szombaton lejátszott vármegye II.-es mérkőzések jegyzőkönyveit ide kattintva érhetik el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában