Súlyemelés

2023.09.29. 20:08

Sok fiatal tett tanúbizonyságot a tudásáról

Földi József szerint első osztályú szintű verseny volt a tini ob.

Molnár Szilárd

Sok fiatal mérette meg magát

Forrás: Biharnagybajomi SE

Kelet-Magyarországi Tini Országos Bajnokságot rendeztek Biharnagybajomban szombaton. A jó hangulatú eseményen tíz egyesület – Kecskeméti TE, Szerencs VSE, Békéscsabai SSZSE, FISZEJ SE, Téglás VSE, Biharnagybajomi SE, Kisújszállási SSZSE, Kazincbarcikai VSE, Nyíregyházi VSC, Anima Core SE – versenyzői adtak számot felkészültségükről a helyi Szűcs Sándor Általános Iskola tornacsarnokában. A fiatalok medicinlabda dobásban, távolugrásban, szakításban és lökésben mérték össze erejüket. Minden versenyző oklevelet és ajándékcsomagot kapott, súlycsoportonkét a dobogósok érmeket vehettek át, a korosztályok legjobbjai különdíjban részesültek.
– Nagyszerű volt látni, hogy sok fiatal tett tanúbizonyságot a jó felkészültségről és a súlyemelősport szeretetéről – mondta el a Haonnak Földi József a szervező Biharnagybajomi Súlyemelő Szakosztály vezetője. – Egy nagyon jó színvonalú versenyen vagyunk túl, a gyerekek tényleg mindent megtettek annak érdekében, hogy jó eredményeket érjenek el. 

Természetesen előfordult pár technikai hiba, de biztos vagyok benne, hogy az edzők és a versenyzők ezt majd közösen ki fogják javítani. 

Megpróbáltunk eleget tenni azoknak, amit a szerződési feltételekben leírtak, a bíráskodás is korrekt volt, persze időnként előfodultak nézetkülönbségek az edzők és a bírók között, de ezeket elsimítottuk. Jó visszajelzéseket kaptunk, nyugodtan mondhatjuk azt, hogy egy első osztályú szintű versenyen vagyunk túl – nyilatkozta Földi József.

Vármegyei eredmények:

Biharnagybajom
Vass Dániel 96 kg-os súlycsoport 1. hely serdülő
Máthé Noel 61 kg-os súlycsoport 1. hely fiú
Mezei oszkár 55 kg-os súlycsoport 1. hely fiú

Téglás 
Német Szabolcs +96 kg-os súlycsoport 1. hely serdülő
Német Kloé 71 kg-os súlycsoport 1. hely lány
Istenes József 89 kg-os súlycsoport 1. hely fiú
Szilágyi Vilmos 49 kg-os súlycsoport 1. hely kölyök
Tóth Emili 55 kg-os súlycsoport 1. hely kölyök

Debrecen  
Azemi Kevin 81 kg-os súlycsoport serdülő 1. hely
Parádi kende 45 kg-os súlycsoport 1. hely fiú
Mózes Hanna 55 kg-os súlycsoport lány 1. hely
Gercsák Enikő 45 kg-os súlycsoport serdülő 1. hely

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában