Jégkorong

2023.09.12. 14:49

Az osztrák bajnokságban nyertek a fiatal debreceni hokisok

Haon.hu

Forrás: DEAC

A DEAC Jégkorong Akadémia junior csapata a hétvégén Ausztriába utazott, ahol a szombati napon Innsbruck csapata ellen játszott – számolt be róla a klub honlapja. Kimagasló teljesítményt nyújtottak a debreceni fiatalok az ÖEHV U20 liga második szezonbéli mérkőzésén, ahol több fiatal játékos is remekelt és megmutatta tudását – ahogyan arról a mérkőzésen szerzett pontok is tanúskodnak. Mihalik Gergő meglőtte a szezon első mesterhármasát, miközben mellette kilencen is pontot szereztek. 

Az eseménydús megmérettetésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott – A korongbedobás után nagy lendülettel érkeztünk meg a mérkőzésbe. Az első cserében sikerült betalálni, ami még nagyobb önbizalmat szolgált a csapatunknak. Mi domináltuk a mérkőzést, ahol olyan dolgokat sikerült végrehajtani, főként a támadó zónában, amiket edzéseken vettünk át. Számunkra ez külön öröm, úgyhogy tetszett a játékosaink hozzáállása – fogalmazott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában